Välkommen till Mariehem Sportklubb
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Mariehem Sportklubb

Här på vår hemsida hittar du förutom information från föreningen, även lagens egna hemsidor.

Monica Jusu Bah uttagen till A-landslaget!
2024-02-13 17:42

Idag har vi nåtts av den mycket glädjande nyheten att MSK-produkten Monica Jusu Bah, numera i BK Häcken i Damallsvenskan, blivit uttagen till det svenska A-landslagets Nations League-playoff mot Bosnien och Hercegovina!

 

Från Mariehem SK:s sida är vi såklart både glada och stolta och önskar henne, och landslaget, ett stort lycka till!

VÅR FÖRENING HAR JOYNAT!
2024-01-26 10:00

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

 

För dig som förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:

  • Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer).
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

För mitt lag:

För ditt lag innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.

Räkneexempel:

Ett lag med 20 aktiva som lyckas värva tre prenumeranter var kan tjäna upp till 36 000 kr/år*.

*Beroende på fördelning mellan lag och förening.

 

För min förening:

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

 

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna

 

Detta är JOYNA:

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
  • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

 

Detta är Folkspel:

  • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.
Extra årsmöte Mariehem SK
2023-12-20 15:49
Extra årsmötet - kompletteringsval av valberedning

Mariehem SK kallar till extra årsmöte onsdag den 17 januari 2024, kl 17:30
Plats: Föreningshuset Harspåret 5 (MSK:s kansli)

 

Ärenden: 
- Sedvanliga mötesformalia
- kompletteringsval av valberedning inför ordinarie årsmöte 2024

 

Styrelsen Mariehem SK
/Hans-Åke Rönnlund, ordförande

Utvärdering av säsongen!
2023-12-04 12:05

Hej alla MSK-medlemmar!

 

Utomhussäsongen är avslutad och de ansvariga bakom projektet Trygg Fotboll i Mariehem SK vill gärna att alla våra aktiva i föreningen tar sig tid att fylla i nedanstående enkät.

 

Enkäten riktar sig till alla spelare där vi vill undersöker hur ni trivs i MSK. I vår förening utvecklar vi oss inte bara inom fotboll utan vi lär oss också mycket annat som vi inte är direkt medvetna om. Denna ”dolda inlärning” är ofta mycket effektiv fostransmiljö. Det rör sig till exempel om normer, värderingar, ansvar, hänsyn och medbestämmande. Vi vill som föreningen att denna fostransmiljö ska vara trygg, rolig och fri från mobbning, trakasserier, våld och utanförskap.

Så långt det är möjligt ser vi gärna att enkäten fylls i av den aktive men upp till 10 år ser vi gärna att ni som förälder (eller annan vuxen) fyller i enkäten tillsammans med barnet för att förtydliga innebörden av frågorna samt hjälpa till att fylla i enkäten med barnets uppfattningar. Över 10 år kan barnet fylla i den själv men GÄRNA med en vuxen.

Svaren är anonyma och kommer också användas som underlag för föreningens styrelse/kommittéer/kansli att jobba vidare med. Vi är därför väldigt tacksamma om ni tar er tid att svara på enkäten som beräknas ta ca 10 minuter. Om ni vill prata med någon kring enkäten kontakta gärna kansliet eller någon i styrelsen.

Enkäten går att besvara till den 22/12–2023. 

 

Enkäten finns på följande länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUwSxX2X3Mp7H1XorJx1oKQpGct0VdXy-gNXQLZNtWbIqsPA/viewform?usp=pp_url

 

Tack för er medverkan!

Bollek för 5-6 åringar
2023-10-17 13:30

I början av november startar vi upp säsongens Bollek för 5-6 åringar. Du kan nu anmäla ditt barn som är född 2017-2018. Vi kommer att ha två grupper, en på Mariebergsskolan lördagar kl 11-12 samt en grupp på Mariehemsskolan söndagar kl 11-12. Max 22 deltagare per grupp.

Alla anmälda meddelas när uppstarten sker (första halvan av november!)

Läs mer om Bolleken här under Arrangemang/Bollek ->

Nyheter från våra lag
Bollek, 22/02 13:00 
P17 Vinterserie, 27/01 19:11 
P17 Vinterserie, 20/01 21:03 
 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK