Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Riktlinjer med anledning av Corona-utbrottet
2020-03-16 09:35
På förekommen anledning vill Mariehem SK informera sina medlemmar om Svenska Fotbollförbundets riktlinjer gällande fotbollsträning och matchspel. SvFF:s riktlinjer bygger i sin tur på Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Från Mariehem SK:s sida vill vi tydligt påpeka att vi inte på något sätt är en kunskapsorganisation, utan den information vi förmedlar till våra medlemmar bygger på Folkhälsmyndighetens och Svenska Fotbollförbundets riktlinjer.


I dagsläget rekommenderar Svenska Fotbollförbundet att föreningarna fortsätter bedriva fotbollsverksamhet. Det är dock av yttersta vikt att alla spelare, ledare, föräldrar och andra eventuella besökare med någon form av symptom på sjukdom stannar hemma från både träningar- och andra sociala sammanhang. Med andra ord så råder vi i dagsläget våra fotbollslag att fortsätta bedriva verksamhet. 


Vi uppmanar alla våra medlemmar att kontinuerligt hålla sig uppdaterade kring Corona-viruset. På Folkhälsomyndighetens hemsida finns en sammanställning med all tänkbar information: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

 

Vad gäller symtom och misstänkt smitta så ska Vårdguiden 1177 kontaktas. Uppge symptom samt var ni varit. Besök inte någon vårdinrättning – kontakta alltid Vårdguiden 1177 först.

 

Allmänna råd från Folkhälsomyndigheten:


  • En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.
Har ni frågor eller funderingar som rör Mariehem SK:s verksamhet, kontakta kansliet på 090-139445.

Med vänlig hälsning


Styrelsen Mariehem SK

Köp ett häfte och tjäna pengar - Restaurangchansen är här
2020-02-01 19:00
Restaurangchansen 2020 finns till försäljning från 4 februari.
Succén fortsätter med mat, shopping, aktiviteter, tjänster m.m. från flertalet av de mest kända företag och butikskedjorna i Umeå med upp till 50% rabatt!
Restaurangchansen UMEÅ är ett häfte bestående av unika erbjudanden i form av köp 2 betala för 1. Bjud en vän på restaurang - ät två och betala för en, tvätta bilen till halva priset, shoppa i Umeås butiker till mycket bra rabatter, ta med en kompis på match - gå två betala för en!
Detta innebär att den som använder kupongerna i häftet snabbt tjänar in kostnaden och samtidigt stödjer våra lag så att de får in pengar till sin lagkassa och kan åka på tex fotbollscup.


Vi har nu laddat upp med årets häfte som innehåller fler erbjudanden än någonsin. Alla borde ha ett häfte och på så vis tjäna pengar åt både sig själv och sin förening och sitt lag.
Pris 260 kr per häfte - överskottet går till föreningen och det lag som du handlar av. Giltighetstiden är ett helt år! Men passa på innan de tar slut...

RC-Appen finns som häfte eller "app" till din mobil för både iOS och Android och den är gratis att ladda ner från där du vanligtvis hämtar dina appar. Appen laddas sedan med rabatter genom att du köper en kod av oss! Appen innehåller samma rabatter som i häftet!

Kontakta ditt lag och fråga om de säljer Restaurangchansen redan IDAG, innan häftena tar slut!

Vi kommer även att ha ett antal häften till försäljning på MSK:s kansli. Betala med kontanter eller Swish!

TACK för att du stödjer din förening - Mariehem SK!
Snart drar vi igång Bolleken
2019-09-27 16:30
I början av november startar vi upp vår verksamhet BOLLEK som riktar sig till Pojkar o flickor födda 2013 och 2014. Det blir lekar med och utan boll och massor med kul under vintersäsongen 2019/2020. Anmälan är öppen tom 31 oktober eller tills grupperna är fyllda! Läs mer och anmäl er på vår hemsida under rubriken Bollek. Vi öppnar upp anmälan tisdag 1 oktober. Välkommen med din anmälan!
Läs mer här =>
Begränsade öppettider vecka 31-33
2019-07-30 10:41
Efter Umeå Fotbollsfestival kommer kansliet att ha begränsade öppettider och stundtals vara obemannat. Hör därför av er på 090-139445 innan ni planerar att besöka kansliet för att försäkra er om att någon är på plats.

Det går alltid bra att skicka ett mail till kansli@mskumea.com så svarar vi så fort vi kan!

Mariehem SK önskar alla en fortsatt trevlig sommar!
Fotbollsskolan 2019
2019-06-03 15:00
Sista chansen att anmäla dig till sommarens fotbollsskola
Vi har fantastiska 130 killar och tjejer anmälda till sommarens fotbollsskola som hålls Vecka 25, Måndag 17 juni – torsdag 20 juniVälkomna till en härlig vecka fylld av fotboll.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD!!
Utbildningskväll: "Att leda barn och ungdomar med särskilda behov"
2019-04-08 11:45
Under onsdagskvällen gästades Mariehem SK av Sofie Gustafsson från Parasport Västerbotten. Som en del av föreningens värdegrundsarbete berättade Sofie om ledarskap inom paraidrotten och vilka saker man kan tänka på om man fungerar som idrottsledare och förälder.

 

Ord som framförhållning, tydlighet och struktur var centrala under kvällen. Deltagarna fick även möjlighet att gemensamt diskutera olika frågor kopplade till ledarskap inom fotbollen, med inkludering som ledord.


Bland de deltagande lagen har lottats ut priser. Vinnarna blev P11 Grön samt P08. Priserna finns att hämta på kansliet.

 

Mariehem SK tackar alla engagerade och intresserade deltagare, samt Sofie för en mycket intressant utbildning!

 

Nyheter från våra lag
Porsche Center Umeå Arena, 25/03 16:29 
F 17, 22/03 11:05 
Team Sportia Cup, 19/03 14:00 
Team Sportia Cup, 25/02 21:30 
Bollek, 24/02 10:55 
 
Gilla MSK på Facebook
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK