SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Mariehem Sportklubb

Här på vår hemsida hittar du förutom information från föreningen, även lagens egna hemsidor.

Bli matchens viktigaste spelare
2023-04-01 05:59
Utan domare - ingen fotboll

Just nu erbjuder Västerbottens FF centrala domarutbildningar för 9v9 domare. Inga förkunskaper krävs. Ingen åldersgräns men vi rekommenderar att man är i ungefär samma ålder, eller äldre än som de lag man ska döma. Man behöver inte tillhöra någon förening för att gå utbildningen eller att döma 9v9. 

 

Det är inbokat 7 kurstillfällen. Max 24 deltagare per utbildning. Vid behov så anordnas fler kurstillfällen.

 

Sista anmälningsdag är 12 dagar innan kursstart.

Läs mer och anmäl dig här... 

Föräldramöte ungdomsfotbollen 29 mars
2023-03-24 18:00

Onsdag 29 mars klockan 18:30 så kallas alla tränare och föräldrar till våra fotbollslag födda 2016-2011 till ett gemensamt Storföräldramöte på Bräntbergsskolans matsal.

Den första timmen mellan 18:30-19:30 är gemensam för alla. Då presenteras bl.a. föreningens kansli och styrelse, vi går igenom Umeå Fotbollsfestival och dess organisation och vår kassör ger en bild över föreningens ekonomi. Eventuellt deltar även RF/SISU under kvällen.

 

Efter den gemensamma delen kommer alla lag att ha möjlighet till egna föräldramöten. Vi har förbokat ett antal klassrum på Bräntbergsskolan som kan nyttjas till detta.

Vet ni redan nu att ert lag vill ha ett eget lagmöte så kontakta oss på kansliet på kansli@mskumea.com så bokar vi in ett klassrum till er denna kväll.

De nya lagen P16 och F16 kommer också att ha ett första föräldramöte denna kväll!

 

Varmt välkomna!

Ny hedersmedlem utsedd
2023-03-24 14:00
Ordförande Hans-Åke Rönnlund med MSK:s nyutsedde hedersmedlem Matts Mårtensson

MSK genomförde i torsdags sitt 49:e årsmöte. De närvarande bjöds på tårta och kaffe. Till mötesordförande valdes fritidsnämndens ordförande Ari Leinonen som med van hand höll i  ordförandeklubban. En av punkterna på dagordningen var att utse en ny hedersmedlem, Matts Mårtensson. 
Matts har med stort hjärta för Mariehem SK varit med sedan uppstarten av klubben. Han har varit en driftig stöttepelare som med förtjänstfulla och engagerade insatser aktivit bidragit till att bygga upp och etablera Umeå Fotbollsfestival, bidragit till att utveckla MSK Arena och Mariehem SK. Ett trevligt inslag var när Matts berättade några utvalda anekdoter från sin tid i MSK. 
Tidigare hedersmedlemmar är Carl-Evert Lindelöf, Sören Häggmark, Kerstin Forsgren, Boo Svartbo. 

Ny som ordinarie ledamot i styrelsen är Mattias Strand som kliver upp från suppleantplatsen för att ersätta avgående Mali Dogru. Beslöts att behålla oförändrade medlemsavgifter, dvs 600 kr medlem samt 900 kr familjemedlemskap.

Erbjudande från Team Sportia
2023-03-20 17:30
Nu har Team Sportia erbjudande på alla föreningskläder i MSK:s klubbprofil - 25% på ordinarie pris tom den 15 maj 2023! Läs mer här: MSK:s Klubbshop  https://www.mskumea.com/sida/?ID=300783

Eller besök Team Sportias butik på Bruksvägen 6, mittemot Childrens House på Ersboda.

Vi erbjuder även 20-70% på fotbollsskor i butiken! Välkomna!

Nybörjarfotboll födda 2016
2023-03-15 17:30
Anmälan är öppen för alla killar o tjejer födda 2016 som vill börja spela fotboll i Mariehem SK

Du kille/tjej som är född 2016 och vill börja spela fotboll i MSK!
Skicka in din amälan nu om du inte redan hunnit göra det.


Anmäl dig här =>> Arrangemang/Nybörjarfotboll

Nyheter från våra lag
 
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK