Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Uppdaterad föreningsdomarlista!
2018-06-19 13:21
Nu ligger en uppdaterad föreningsdomarlista för 2018 ute på hemsidan! Ni hittar listan genom att klicka på "Om föreningen" och sedan på "Dokument". Under rubriken "Domare" finns sedan listan.

Hör av er till kansliet om några uppgifter skulle vara felaktiga.
Rapport från Storföräldramötet 22/3
2018-03-23 12:49
Bildspel från Storföräldramötet 22/3
I torsdags kväll hölls 2018 års upplaga av Storföräldramötet, dit ledare och föräldrar till lag som är 7-15 år var inbjudna. Kvällen började med en gemensam del där föreningens ordförande, Ludvig Bohlin, berättade om föreningens, dess mål, vilka som finns i föreningens styrelse, Umeå Fotbollsfestival samt gav en kort inblick i föreningens ekonomi. Därefter var det dags för vår sportleverantör Team Sportia och vårt tryckeri, Sportassistans, att berätta om sina verksamheter och hur de samverkar.

En nyhet för i år var att vi bjudit in Torbjörn Nordström, fotbollsutvecklare från Västerbottens Fotbollförbund, som berättade om de nya spelformerna som införs från och med i år. Han höll en mycket intressant och innehållsrik presentation som föreningen förhoppningsvis kan bygga vidare på längre fram.

Sist men inte minst var det dags för Ola Svensson från SISU Idrottsutbildarna att hålla i trådarna. Hans mycket inspirerande föreläsning gick under titeln "Barnen slutar idrotta" och väckte en hel del nyfikenhet och tankar.

Efter den gemensamma delen hade MSK:s fotbollslag möjlighet att ha egna föräldramöten, vilket sex lag nyttjade. Totalt deltog mer än 100 personer under kvällen som får ses som mycket lyckad och innehållsrik!

Både Torbjörns och Olas presentationer kommer att laddad upp på föreningens hemsida. Dessa går att hitta under "Om föreningen", "Dokument" och "Storföräldramöte".
Nybörjarfotboll för killar o tjejer födda 2011
2018-03-19 10:21
Du kille/tjej som är född 2011 och vill börja spela fotboll i MSK!
Anmäl dig redan nu så att du inte missar uppstarten i maj.

Anmäl dig här =>> Arrangemang/Nybörjarfotboll

Vi säljer Restaurangchansen 2018!
2018-02-01 11:02
Nu finns den här - stöd din förening, köp den av Mariehem SK!
Restaurangchansen 2018 är här, finns nu både som häfte och "digitalt" till din mobil!
Vi har nu laddat upp med årets häfte som innehåller fler erbjudanden än någonsin. Nytt för i år är en nöjesdel! Häftets förmånsvärde bara på restaurangerna är 30.882 kr, samt alla rabatterbjudanden från shoppingdelen & nöjesdelen! Alla borde ha ett häfte och på så vis tjäna pengar åt både sig själv och sin förening.
Pris 240 kr per häfte - överskottet går till föreningen och det lag som du handlar av. Giltighetstiden är ett helt år! Men passa på innan de tar slut...

Dessa MSK-lag säljer Restaurangchansen:
Herrlaget, Damlaget, MSK United, Flickor F02/03, F04/05, F07, F08, F10, Pojkar P03/04, P05 Vit, P06.

Vi kommer även att ha ett antal häften till försäljning på MSK:s kansli. Betala med kontanter eller Swish!

TACK för att du stödjer din förening - Mariehem SK!
Umeå Idrottsgala 22/2
2018-01-23 12:00
Mats Lindström, MSK, nominerad i klassen "Årets Paraidrottare"
Den 22 februari är det åter dags för Umeås egen Idrottsgala, där vi tillsammans hyllar idrotten i Umeå.
I klassen "Årets Paraidrottare" har en spelare från MSK United nominerats, nämligen Mats Lindström. Han är en spelare som har hängt med sedan laget startades. Han ställer alltid upp för andra och ser till lagets bästa. Han är definitivt värd din röst. Här går du in och röstar... http://umeaidrottsgala.se/evenemang/rosta/

Vill du vara deltagare på galan, som i år hålls på Universum, kan du läsa mer om det samt beställa biljetter på http://umeaidrottsgala.se

Bli domare!
2018-01-17 16:21
Fotbollsdomare? Varför det? Ja, utan domare blir det ju ingen fotboll. Kom och bli en viktig person i fotbollsfamiljen i Västerbottens Fotbollförbund och i Svenska Fotbollförbundet.

Vill du börja döma fotboll?

Västerbottens Fotbollsförbund erbjuder varje år utbildningar för dig som vill börja döma fotboll. Du får en gedigen utbildning i ledarskap, regelfrågor, administration och allt annat du behöver veta.


Nu kan du anmäla dig till grundutbildning steg 1 för domare i april 2018.

Utbildningen går i Umeå: Teori 21/22 april, Praktik 4-6 maj.

Du ska vara minst fyllda 16 år eller äldre för att få gå steg1 utbildningen.


Inbjudan och anmälan finns på: http://vasterbotten.svenskfotboll.se/domare/aktuella-domarkurser/

Nyheter från våra lag
 
Gilla MSK på Facebook
Arrangemang
SPONSORER
Stöd Mariehem SK