SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Mariehem SK - Årsmöte 17 mars 2021
2021-02-24 23:59
Mariehem SK:s årsmöte onsdag den 17 mars kl 19:00 kommer att ske digitalt pga Coronarestriktionerna. Det innebär att du som medlem kan delta hemifrån via din dator/platta/mobil.
Mer information om hur du som medlem kan anmäla att du vill delta kommer via mail och här på vår hemsida inom kort.

Köp ett häfte och tjäna pengar - Restaurangchansen 2021 är här
2021-01-20 16:00
Restaurangchansen 2021 finns till försäljning från den 2 februari.
Genom ditt köp stödjer du Mariehem SK och vår fotbollsverksamhet samtidigt som du själv kan tjäna igen häftets kostnad flera gånger om när du använder dig av häftets rabatterbjudanden.

Succén fortsätter med mat, shopping, aktiviteter, tjänster m.m. från flertalet av de mest kända företag och butikskedjorna i Umeå med upp till 50% rabatt!
Ät två och betala för en, tvätta bilen till halva priset, shoppa i Umeås butiker till mycket bra rabatter, ta med en kompis på match - gå två betala för en!

Vi har nu laddat upp med årets häfte som innehåller fler erbjudanden än någonsin. Alla borde ha ett häfte och på så vis tjäna pengar åt både sig själv och sin förening och sitt lag. Pris 260 kr per häfte - överskottet går till föreningen och det lag som du handlar av. Giltighetstiden är ett helt år! Men passa på innan de tar slut...

RC-Appen finns som häfte eller "app" till din mobil för både iOS och Android och den är gratis att ladda ner från där du vanligtvis hämtar dina appar. Appen laddas sedan med rabatter genom att du köper en kod av oss! Appen innehåller samma rabatter som i häftet! Eftersom Restaurangchansen  finns i flera stora städer runt om i Sverige så väljer du själv i appen vilken stad som du vill rabatterna ska gälla i! Häftet vi säljer gäller dock bara för Umeå.

Kontakta ditt lag och fråga om de säljer Restaurangchansen redan IDAG, innan häftena tar slut!

Vi kommer även att ha ett antal häften till försäljning på MSK:s kansli. Betala med kontanter eller Swish!

TACK för att du stödjer din förening - Mariehem SK!
Mariehem SK söker ordförande, styrelseledamot och suppleanter!
2021-01-20 13:24
Inför årsmötet den 17 mars 2021 så jobbar föreningens valberedning för att tillsätta vakanta positioner. I dagsläget saknas dels en ordförande, men även en styrelseledamot och suppleanter.

Skulle du vara intresserad av styrelsearbete i Mariehem SK, eller känner du någon som skulle vara lämpad för detta? Hör i så fall av er till:

Magdalena Grahn
Ordförande Valberedningen
070-227 07 94

Det går även att kontakta Mariehem SK:s kansli på 090-13 94 45 om ni har frågor kring detta.

Köp dina Bingolotter här
2021-01-11 10:00
Spela Bingo - stöd MSK - det vinner vi på!
Sitt inte lottlös på söndag - köp dina bingolotter här och stöd Mariehem SK istället! Alla lotter är enkla att spela i Bingolottos app, på din mobil, dator eller surfplatta, men går även att skriva ut.

Köp alltid dina lotter via den här länken så stödjer du Mariehem SK: https://www.bingolotto.se/kop-bingolott/?customerId=24001173

Visste du att du även kan prenumerera på lotter och få dem bekvämt i din brevlåda?

TACK för att du stödjer vår barn- och ungdomsverksamhet!!!
Till dig som är aktivitetsledare och lärgruppsledare – Visste du att föreningen samarbetar RF-SISU
2020-12-07 08:35
RF-SISU är idrottens egna studieförbund. Vi tycker att det är viktigt att ledare, föräldrar, aktiva och styrelser ständigt ligger i framkant gällande tankesätt, beteende och utveckling.  

I december kommer en utvärdering från RF-SISU slumpmässigt skickas ut som vi verkliben hoppas ni tar er tid att svara på.

 

All verksamhet som vi gör i samarbete med RF-SISU tex utbildningar, föreläsningar, lärgrupper och processer registrerar vi i IdrottOnline. Vi tänker att tid som du som ideell lägger ner på att utbilda och samtala med dina aktiva utöver den ordinarie träningen, ska eller har redan, registreras som lärgrupp hos RF-SISU. För att underlätta administrationen för dig som lärgruppsledare har RF-SISU, i samråd med oss, administrerat lärgruppen åt er. Denna verksamhet slutredovisas under december månad varje år. 

 

Vad är en lärgrupp? 
En lärgrupp (studiecirkel) innebär att minst tre personer träffas för att utveckla sig själva och verksamheten. Metodiken är självlärande samtalsgrupper, där initiativ och planering görs gemensamt i varje grupp. En bra gruppstorlek utifrån ett pedagogiskt synsätt utgör 3-8 deltagare (tex en ledargrupp eller del av ett lag). På SISU Idrottsutbildarna hemsida finner du mer inspel och medskick som utvecklar dig och ditt ledarskap. Mer info om folkbildning hittar du på denna sida. 

 

Har du fler frågor eller funderingar så kontakta vår föreningskonsulent på RF-SISU Västerbotten: Linda Hjortborg, linda.hjortborg@rfsisu.se 070-323 40 41 

 

Här finns en film på en minut som folkbildning.

 

Om du av någon anledning fått detta mail och inte längre är aktiv i föreningen, maila gärna direkt till Linda på RF-SISU.

  

Tack för ditt engagemang!

Hur påverkar de skärpta råden i Västerbotten Mariehem SK:s verksamhet?
2020-11-11 12:15
Igår (tisdag 10/11) uppdaterade Region Västerbotten sina råd för invånarna i Västerbotten då Covid-19 åter börjat spridas i avsevärt större utsträckning. De nya råden gäller till och med den 8 december och innebär kortfattat:

- Undvik att umgås med andra.
- Res inte.
- Besök inte allmänna platser.
- Gå inte på evenemang och aktiviteter. Det är särskilt viktigt att du undviker idrottsträningar inomhus och gemensamma omklädningsrum.  Rådet gäller inte idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare.

Sedan tidigare gäller de allmänna råden:

- Tvätta händerna (ofta).
- Håll avstånd (både inomhus och utomhus).
- Stanna hemma om du är sjuk.
- Testa dig om du har symptom.

Fullständiga råd finns på Region Västerbottens hemsida.

För medlemmarna i Mariehem SK är det framförallt den sista punkten som påverkar verksamheten. I klartext innebär detta att föreningens seniorlag inte kan träna inomhus till och med den 8 december, det innebär att träningstider måste avbokas hos Umeå Kommun för denna period (om de inte nyttjas av andra lag i föreningen).

Övriga lag i föreningen kan fortsätta träna, men vi vill att ni undviker att nyttja omklädningsrum. Ombyte och dusch ser således hemma, och eventuella genomgångar får hållas på läktare eller inne i träningshallen. Undvik alla moment där spelare och/eller ledare hamnar tätt intill. Det är också av yttersta vikt att varje aktiv har med sig- och ansvarar för sin egen vattenflaska.

För de lag som är anmälda till futsal så har Västerbottens Fotbollsförbund beslutat att ställa in samtliga matcher och sammandrag innan nyår. Mer information om detta finns på Västerbottens Fotbollförbunds hemsida.

Nyheten uppdateras om/när nya direktiv kommer.

Har ni frågor eller funderingar? Hör av er till kansliet på kansli@mskumea.com eller 090-139445.
Nyheter från våra lag
P13 Grön, 02/03 20:33 
Bollek, 01/03 14:22 
Herrar Div 3, 11/02 21:26 
Bollek, 22/01 11:45 
 
Gilla MSK på Facebook
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK