Välkommen till Mariehem Sportklubb
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fotboll för flickor och pojkar födda 2017!
I år blir det uppstart av nya lag för killar o tjejer födda 2017
Nybörjarfotbollen 2024!

 

Välkommen till nybörjarfotboll
Killar och tjejer som är födda 2017 och vill börja spela fotboll i MSK, nu öppnar vi anmälan till nybörjarfotboll!

 

Uppstart maj
Vi kommer att starta upp lagen så snart vi har fått ihop tillräckligt med barn och en grupp föräldrar som är intresserade av att leda laget. Ni kommer att få en kallelse till er mail minst en vecka innan uppstarten.

 

Ledare
En förutsättning för att MSK:s verksamhet ska fungera är föräldramedverkan.

Om du som förälder är intresserad av att leda laget i MSK ber vi dig skriva in detta i kommentarsfältet i samband med er anmälan. Vi kommer då att kontakta dig. Är du intresserad, tveka inte. Tänk på att du har ledare från våra äldre lag, samt kansliet, som rådgivare och stöd. Ni behöver inga förkunskaper under det första året, då det mest handlar om att ha kul och bli vän med bollen. Vi kommer att kalla er till en uppstartsträff

 

Anmälan

I år startar vi upp för Killar o tjejer som är födda år 2017. Välkomna att skicka in anmälan här: Nybörjarfotboll - anmälan

 

Träning
Första året kommer ni att träna en gång i veckan. Plats för er träning kommer att bli på Softbollplanen (konstgräs) som ligger bredvid MSK Arena! Alldeles nedanför Bräntbergsbacken ligger den.


Medlemsavgift i Mariehem SK

Mariehem SK är en idéell förening där alla som deltar i vår verksamhet betalar en årlig medlemsavgift. Enskild medlem betalar 600 kr. Familjemedlemskap kostar 900 kr. Vi kommer att skicka ut en avisering på medlemsavgiften till den mailadress som ni uppger vid anmälan!
Vänligen betala inget innan ni får den. 

 

Frågor
Om du har några frågor kan du kontakta MSK:s kansli via mail eller telefon:
Tel  090-139445, E-post  kansli@mskumea.com 

 

OBSERVERA - Endast födda 2017 (7-år) kan anmäla sig till nybörjarfotboll våren 2024!
(Våren 2025 startar vi upp för födda 2018)

 

Välkomna till fotbollsfamiljen MSK!
/Mariehem SK

 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK