SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fotboll för flickor och pojkar födda 2014!
Information om nybörjarfotbollen
Nybörjarfotbollen 2021 för födda 2014!

 

Anmälan

Är du kille/tjej född år 2014 kan du skicka in din anmälan att vara med här nedan.
Här kan du anmäla dig: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={5ECD45C7-86A6-42AD-90D6-61339E2BEAB3}

 

Ledare
En förutsättning för att MSK:s verksamhet ska fungera är föräldramedverkan.

Om du som förälder är intresserad av att leda laget i MSK ber vi dig skriva in detta i kommentarsfältet i samband med er anmälan. Vi kommer då att kontakta dig. Är du intresserad, tveka inte. Tänk på att du har ledare från våra äldre lag, samt kansliet, som rådgivare och stöd. Ni behöver inga förkunskaper under det första året, då det mest handlar om att ha kul och bli vän med bollen.

 

Uppstart
Vi kommer att starta upp lagen så snart vi fått ihop tillräckligt med barn och en grupp föräldrar som är intresserade av att leda laget. Ni kommer att få en kallelse till er mail minst en vecka innan uppstarten.

 

Träning
Första året kommer ni att träna en gång i veckan. Plats för er träning kommer att bli på Softbollplanen (konstgräs) som ligger bredvid Porsche Center Umeå Arena! Alldeles nedanför Bräntbergsbacken ligger den.


Medlemsavgift i Mariehem SK

Mariehem SK är en idéell förening där alla som deltar i vår verksamhet betalar en årlig medlemsavgift. Familjemedlemskap kostar 900 kr. Enskild medlem betalar 600 kr. Vi kommer att skicka ut en avisering på medlemsavgiften till den mailadress som ni uppger vid anmälan! Vänligen betala inget innan ni får den. 

 

Frågor
Om du har några frågor kan du kontakta MSK:s kansli via mail eller telefon:
Tel  090-139445, E-post  kansli@mskumea.com 

 

OBSERVERA - Endast födda 2014 (7-år) kan anmäla sig till nybörjarfotboll våren 2021!
(Våren 2022 startar vi upp för födda 2015)

 

Välkomna till familjen MSK!
/Mariehem SK

 
Gilla MSK på Facebook
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK