Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Social Fond
Calle Lindelöfs stipendium för ungdomsledare har from 2017 ersatts av en social fond för att stödja medlemmar som pga ekonomiska svårigheter har problem att betala sina skulder till föreningen.
I första hand erbjuds en avbetalningsplan.
Calle Lindelöfs Ungdomsledarstipendium
För att bli nominerad ska man uppfylla ledarens 4 uppgifter:
1.    Ta hand om varje individ utifrån deras förutsättningar
2.    Utveckla laget, gruppen både socialt och fotbollsmässigt
3.    Bra kommunikation med spelare, föräldrar och andra ledare och föreningar
4.    Utveckla sig själv som person och som instruktör, tränare, ledare.

* Gott uppträdande
* Bra förhållningssätt till barnen och föräldrarna
* Bra representant för MSK ex. vid matcher
* Engagemang
* Ambition att utbilda sig.

År            Stipendiater         
2016    Hanne Englund
2015    Ihab Odeh
2014    Hanna Isberg
2013    Sofia Skarin
2012    Julia Lundberg
2011    Amanda Lundin  
           Emma Eriksson  
Stipendiat 2016: Hanne Englund
Du har gjort starkt positivt inryck på mig ända sedan du var ledare på Fotbollsskolan. Förutom ditt engagemang och fina omhändertagande av barnen blev du ett gott stöd till mig genom att hjälpa till med en del praktiska ”kringuppgifter” (bl.a. tvätt av alla västar) Sedan dess har du utvecklat din ledarbegåvning och blivit målvaktsinstruktör inom såväl Mariehem Sportklubb, Västerbottens Fotbollförbund och distriktslagen. När du dessutom de senaste åren har varit ledamot i MSK:s styrelse så är du en mycket, mycket, mycket värdig stipendiat, som uppfyller alla kriterier med råge. Du är väl förberedd, glad, engagerad och visar stort intresse av barn och deras utveckling.
Lycka till önskar
Carl-Evert
Stipendiat 2015: Ihab Odeh
Ihab har spelat många år i MSK:s ungdomslag. Började som hjälptränare under 2013 i P16 och har sedan följt laget och utvecklats som person och tränare. Ihab har en förmåga att skapa en god stämning i de grupper han arbetar med. Han har ett genuint fotbollsintresse som smittar av sig på de ungdomar han jobbar med och har alltid nära till ett leende och sprider energi med sin personlighet.
Han går alltid in med inställningen att han kan utbilda och utveckla spelare, både fotbollsmässigt och socialt. Han föregår med gott exempel och visar ungdomarna hur man agerar i grupp och det värdefulla i lagkänsla och trycker på vikten av samarbete och gemenskap.
Stipendiat 2014: Hanna Isberg
Hanna har redan utvecklat sitt ledarskap inom flera områden. Bolleken har haft den största betydelsen för hennes utveckling och varit en inspirerande inkörsport till fortsatt ledarskap. Efter två år som tränare för fl 99/00 fortsätter hon som mentor i Bolleken och det är inte nog med detta. Hon är också spelare och lagkapten samt med i spelarrådet med ansvar för samtal och utvärderingar.

Hannas egna ord: ”Allt arbete som ledare är roligt men tar tid och är ibland ganska kämpigt att få ihop. Jag trivs bra med en handledande roll och att jobba som mentor och vara med och utveckla”.

Med det har hon alla möjligheter att lyckas. Redan under praktiken i Bräntis fotbollsklass med MSK:s ungdomslag visade hon prov på detta. Hon var pålitlig, noggrann, beslutsam men inte den som tog på sig rollen som hetsig pådrivare utan var en mer försiktig iakttagare.
Bra egenskaper i hennes framtida ledar- och mentorskap även utanför MSK och idrotten.
Stipendiat 2013: Sofia Skarin
Sofia Skarin slutade som spelare när hennes lag upplöstes och gick upp i F17 men p.g.a. många roliga och goda upplevelser både i och omkring laget ville hon fortsätta med fotboll. Det har hon också gjort - på ett imponerande sätt.

2012 var hon Ungdomstränare i Flickor-01, MSK United och ”Bollek”  samt  genomförde tränarkurserna Avspark och Ledarskap 1.

Lagens ansvariga tränare Patrik Jonsson F01, och Håkan Johansson MSK United,  har följande omdöme om Sofia: Hennes unga ålder är en fördel. Hon känner igen sig i F01 och tycker att United är härliga. Hon är ambitiös, villig att lära, aktiv i såväl träning som match, utvecklar sin förmåga att analysera bl.a. genom att se mycket på fotboll i TV. Inte minst är hennes engagemang en tillgång, Genom att bry sig om spelarna blir hon omtyckt och håller på att utvecklas som förebild.

Stipendiat 2012: Julia Lundberg
Julia Lundberg deltog i Skolprojektets ledarutbildning för åk 9 på Bräntbergsskolan.
Hon genomförde fyra tillfällen lärlingspraktik med flickor 00 och är fortfarande kvar som Ungdomstränare. Är nu inne på sitt 5:e år – imponerande!
Motivering får bli det som Magnus Gunneriusson, lagledare för flickor 00, skrev till mig:

”Julia har ända sedan Calle presenterade henne för oss varit en förebild för tjejerna. Hon ställer upp i ur och skur, följer med på bortamatcher samt cupen ”Tjejligan” i Lycksele en hel helg. Julia har ingen koppling till laget via släkt som vi andra tränare utan gör detta av egen vilja och intresse!!! Min dotter som spelar i laget berättar att tjejerna ibland frågar på skolan vem som har träningen i kväll. Svarar hon Julia blir det Yes till svar, säger hon pappa blir det bu till svar. Det är fantastiskt att vi får ha henne i laget och vi ska göra det vi kan för att behålla henne. En mycket värdig stipendiat!”
Stipendiater 2011: Amanda Lundin & Emma Eriksson

Genom att i alla delar följa MSK:s policy har Ni med råge gjort Er förtjänta av stipendiet.

Ni strävar efter att alla får vara med, att alla har roligt och samtidigt får lära sig fotbollens grunder.

Ni bryr Er om barnen
-  har ett bra förhållningssätt till barn och föräldrar

Ni visar starkt engagemang
-          är pålitliga och uthålliga

Ni är goda representanter för MSK vid möten med andra lag
-          ställer upp på Uniteds träningar

Ni har ambition att utbilda Er
-
         är med på konferenser och ledarsamlingar
-         2010 genomförde Ni tränarkurs ”Diplom Bas”

 
Gilla MSK på Facebook
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK