SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Årsmöte 23 mars 2023

Mariehem SK:s årsmöte hålls torsdag den 23 mars 2023 kl 19:00

Plats: Nya kansliet vid MSK Arena

 

Medlemmar får kallelse till sin mail i god tid före årsmötet.

 

Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på kansliet en vecka innan årsmötet, samt läggs upp under dokument/Årsmöte på vår hemsida.

Läs gärna igenom handlingarna innan mötet och notera om ni har några synpunkter och frågor som vi kan besvara under mötet.

 

PÅ årsmötet har alla medlemmar rätt att delta samt yttranderätt. Medlem som är 15 år eller äldre och har betalt medlemsavgiften för 2022 har rösträtt och därmed möjlighet att påverka kommande verksamhet.

Som medlem räknas den som är inlagd i vårt medlemsregister i Sportadmin samt har erlagt medlemsavgift enligt årsmötesbeslut senast för 2022.

 

Om du vill delta ber vi dig svara på den kallelse du får till din mailadress under senare delen av februari så att vi kan planera för antalet deltagare.

Eventuella frågor kan ni med fördel skriva i kommentarsfältet i anmälan, eller kontakta MSK:s kansli.

 

Välkommen!

Skriv en motion till årsmötet

Som medlem har du möjlighet att skriva en motion till föreningens högsta beslutande organ, Årsmötet!

En motion är ett förslag på något som du tycker är viktigt för föreningen.

 

En motion är ett förslag om en förändring som en eller flera medlemmar vill att årsmötet ska rösta om. Styrelsen ska sedan läsa och kommentera de motioner som har inkommit. Styrelsen bör också skriva ett förslag till beslut i de frågor som motionerna berör.

 

När du skriver en motion, skriv gärna kort och kärnfullt. Fler ord stärker inte alltid argumenten. Tänk på att andra enkelt ska kunna ta till sig av dina argument och förslag. En av de vanligaste frågorna som uppstår när man läser en motion är vad motionären egentligen vill.

 

Motionen ska lämnas in till MSK:s kansli senast den 22 februari 2023 och vara undertecknad av motionären, eller om det är flera, motionärerna.

 

 

 

 
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK