Välkommen till Mariehem Sportklubb
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Årsmöte 26 mars 2024

Mariehem SK:s årsmöte hålls tisdag den 26 mars 2024 kl 19:00

Plats: MSK:s kansli, Harspåret 5 (vid MSK Arena)

 

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ, ett tillfälle där du som medlem kan göra din röst hörd och delta i viktiga beslut.
Vad som ska tas upp kan du se i dagordningen som du hittar på vår hemsida under /Om föreningen/Dokument/Årsmöte 2024

 

Handlingarna till årsmötet finns tillgängliga på kansliet en vecka före årsmötet.

 

Välkommen!

Förslag till föreningen - skriv en motion

När du som medlem får en idé om något du vill ändra på eller utveckla i din förening kan du skriva en motion till årsmötet. En motion är ett förslag om en förändring som en eller flera medlemmar vill att årsmötet ska rösta om.

 

Tips för att skriva en motion till årsmötet
Att skriva motion till årsmötet är inte svårt. Det viktiga är att uttrycka sig på ett tydligt sätt så att alla förstår vad man vill uppnå. Skriv gärna kort och kärnfullt. Fler ord stärker inte alltid argumenten. Tänk på att andra enkelt ska kunna ta till sig av dina argument och förslag. En av de vanligaste frågorna som uppstår när man läser en motion är vad motionären egentligen vill.

 

Motionen ska lämnas in till MSK:s kansli senast 4 veckor före årsmötet i mars enligt föreningens stadgar och vara undertecknad av motionären, eller om det är flera, motionärerna.

 

 

 

 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK