SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Mariehem SK

Mariehem SK är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på både dam- och herrsidan. Vi har även mixade lag för funktionsnedsatta, MSK United. Föreningen finns på stadsdelen Mariehem i Umeå.

 

Säsongen 2021 omfattar representationslag Damer i Div 1 och Div 3 samt Herrar i Div 3, två parasportlag (funktionsnedsatta), 24 ungdomslag och tre bolleksgrupper för de yngsta. Totalt är vi ca 850 medlemmar i föreningen varav ca 120 utgör ledare.

MSK byggde 2003 en egen konstgräsplan invid Mariehemsängarna nedanför Bräntbergsbacken där vi bedriver större delen av våra träningar och matcher.
Vår arena heter from April 2020 Porsche Center Umeå Arena.
 

Vintertid tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, bland annat på Mariehemsskolan, Mariebergsskolan och Bräntbergsskolan. Vissa lag deltar även i Futsalspel.

Vårt kansli finns på Mariehemsvägen 39 H.

 
Gilla MSK på Facebook
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK