SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Äntligen kör vi igång!
2022-05-13 09:44

Hej!
Nu är det äntligen dags att starta upp med fotbollsträningar för flickor födda 2015. Första träningen blir på torsdag 19/5 kl. 17.00-18.00 på softball-planen vid Porsche Center Umeå Arena. (Vi kommer att fortsätta träna samma tid och plats framöver.)

Att ha med till första träningen:

  • Vattenflaska
  • Springvänliga skor 

Vi har haft en ledarträff och tre tränare är klara för gruppen; Johanna Lundström, Annika Nordstrand och Jenny Elveljung. Utöver tränare behövs ytterligare några stödpersoner till ledargänget. Så kan du tänka dig att hjälpa till med ex. kallelser inför träningar eller kanske ansvara för lagkassan till exempel, så kontakta någon av tränarna. Ju fler vi är som hjälps åt, desto enklare kommer det att bli. 

Kallelser för kommande träningar skickas ut via epost. Har ni frågor eller funderingar, kontakta någon av tränarna eller fråga oss i samband med träningen. Vi planerar för ett föräldramöte i samband med träning framöver.

Vi ser fram emot en riktigt rolig fotbollssäsong med MSK F15! :)

/Jenny, Johanna och Annika

KONTAKTUPPGIFTER
Johanna Lundström, telefon: 070-364 78 96
Annika Nordestrand, telefon: 070-320 05 84
Jenny Elveljung, telefon: 073-615 21 20


Nyhetsarkiv
 
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK