SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningstider Futsal Vintern 22-23
2022-10-10 20:55

Hej alla!

Nu är träningstiderna fördelade. Som alltid tajt i hallarna men vi fick två tider att träna och utveckla vår spel, teknik och koordination. Kommer bli superroligt, men kom ihåg att futsal inte är fotboll, det blir till att ställa om tanke och fötter. Matcherna startar i november. Preliminärt är matcherna förlagda till söndagar (kan komma att ändras). Första matchen verkar bli 27/11 borta mot GUIF på Ålidhemsskolan. 

 

Vi kommer att träna:

Tisdagar 17.30-18.30 på Ersängsskolan 

Samt

Onsdagar 18-19 på Bräntbergsskolan. 

 

Kallelser kommer i vanlig ordning dagarna innan träning. Hoppas alla föräldrar kan hjälpa till att svara på kallelserna. Underlättar oerhört för en tränare i en lagsport om det är klart hur många som kommer på träningen. Skriver inte heller träningsplaneringen 15 minuter innan träningen. Så kommer ändra sista svarstid på kallelse till morgonen samma dag som träningen äger rum. Svara om ni kommer. Svara gärna kommer ej ifall ert barn inte ska delta. Uteblivet svar förvirrar. 

 

Futsalträningarna startar v. 45. Dvs första träning tisdag 8/11. (Nu avslutar vi fotbollssäsongen först).

 

// Erik 


Nyhetsarkiv
Snart Futsal!2022-09-22 15:45
 
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK