SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Snart Futsal!
2022-09-22 15:45

Snart kör MSK P10 Futsal igång! 

 

Kul att så många har anmält intresse. Meddelar här vilka träningstider vi får efter tidsfördelningsmöte. Ska även försöka länka serien här så uppdateras automatiskt matcherna från FOGIS. 

 

Serien kommer innehålla 10 matcher, 2 lag från Skellefteå och 1 Lycksele lag.

Till match kommer jag nog kalla ca 9 spelare. I och med att många har anmält intresse att träna och spela (men samtidigt uttrycka viss osäkerhet kring engagemanget) så kommer jag nog kalla de spelare som har en viss närvaroprocent på träning till att börja med. Ca 50% krävs nog (lite beroende på vilka och hur många träningstider vi får). 

 

Se till att ni har skor som sitter skönt och ej färgar. Gröna skockor, svarta shorts (vi kör med samma matchtröja). Till träning undvik gärna röda tröjor, annars valfrit. Benskydd. 

 

Till hallarna kommer vi in med kod (1111) efter att jag låst upp med tagg. Försöker använda samma ingång/omklädningsrum så ingen ska behöva stå utanför och fundera, svårt att nå mig när träningen startat.

 

// Erik 


Nyhetsarkiv
Snart Futsal!2022-09-22 15:45
 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK