SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningstider Futsal Vintern 22-23
2022-10-10 20:55

Hej alla!

Nu är träningstiderna fördelade. Som alltid tajt i hallarna men vi fick två tider att träna och utveckla vår spel, teknik och koordination. Kommer bli superroligt, men kom ihåg att futsal inte är fotboll, det blir till att ställa om tanke och fötter. Matcherna startar i november. Preliminärt är matcherna förlagda till söndagar (kan komma att ändras). Första matchen verkar bli 27/11 borta mot GUIF på Ålidhemsskolan. 

 

Vi kommer att träna:

Tisdagar 17.30-18.30 på Ersängsskolan 

Samt

Onsdagar 18-19 på Bräntbergsskolan. 

 

Kallelser kommer i vanlig ordning dagarna innan träning. Hoppas alla föräldrar kan hjälpa till att svara på kallelserna. Underlättar oerhört för en tränare i en lagsport om det är klart hur många som kommer på träningen. Skriver inte heller träningsplaneringen 15 minuter innan träningen. Så kommer ändra sista svarstid på kallelse till morgonen samma dag som träningen äger rum. Svara om ni kommer. Svara gärna kommer ej ifall ert barn inte ska delta. Uteblivet svar förvirrar. 

 

Futsalträningarna startar v. 45. Dvs första träning tisdag 8/11. (Nu avslutar vi fotbollssäsongen först).

 

// Erik 

Snart Futsal!
2022-09-22 15:45

Snart kör MSK P10 Futsal igång! 

 

Kul att så många har anmält intresse. Meddelar här vilka träningstider vi får efter tidsfördelningsmöte. Ska även försöka länka serien här så uppdateras automatiskt matcherna från FOGIS. 

 

Serien kommer innehålla 10 matcher, 2 lag från Skellefteå och 1 Lycksele lag.

Till match kommer jag nog kalla ca 9 spelare. I och med att många har anmält intresse att träna och spela (men samtidigt uttrycka viss osäkerhet kring engagemanget) så kommer jag nog kalla de spelare som har en viss närvaroprocent på träning till att börja med. Ca 50% krävs nog (lite beroende på vilka och hur många träningstider vi får). 

 

Se till att ni har skor som sitter skönt och ej färgar. Gröna skockor, svarta shorts (vi kör med samma matchtröja). Till träning undvik gärna röda tröjor, annars valfrit. Benskydd. 

 

Till hallarna kommer vi in med kod (1111) efter att jag låst upp med tagg. Försöker använda samma ingång/omklädningsrum så ingen ska behöva stå utanför och fundera, svårt att nå mig när träningen startat.

 

// Erik 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Mariehem Sportklubb, 20/09 10:00 
Mariehem Sportklubb, 09/06 12:45 
Mariehem Sportklubb, 01/06 09:00 
Mariehem Sportklubb, 21/04 14:30 
Mariehem Sportklubb, 01/04 05:59 
Mariehem Sportklubb, 24/03 18:00 
 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK