Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Första träningen!
Tack alla för idag! Så kul att alla dök upp! Hoppas era barn vart nöjda vet jag vi tränare är iaf 

Med vänlig hälsning, Tränarna 
Sommarlov
2018-06-21 06:52
Igår var det sista träningen och nu blir det uppehåll. Vi kommer att lägga ut på hemsidan när träningen startar igen. 


Trevlig sommar.

Tränarna


Utse en UFF-ansvarig
2018-06-03 16:40
Vi har fått information från kansliet att dom vill ha en UFF ansvarig från vårt lag. Skulle vilja någon av er föräldrar ta detta.

Den som tar detta kan maila mig på stigwangdell@hotmail.com  innan nästa träning.


Från Kansliet 

Här kommer instruktioner för ert lags UFF-ansvarige. Meddela mig vem det blir. 

Den personen i sin tur ser till att meddela alla föräldrar om uppgiften ni har - obs gör detta innan skolavslutningen - baka kan man göra sedan när det passar och frysa in. 
OBS SENAST måndag 23 juli ska bakverken lämnas in till kansliet.
MVH
Mariehem SK /Bengt-Göran
Samlingsplats inför träningar
2018-05-23 20:40Vid nästa träning så har vi avbytarbåsen som träffpunkt för flickor 11. (se bild)

Ta gärna med vattenflaska och extra tröja till avbytarbåsen så dom har det nära sig.


Kvällens föräldramöte 21/5 2018
2018-05-21 22:03
Tack för alla föräldrar som dök upp!

Det vi tog upp under kvällen va att vi gärna ser föräldrar stannar kvar under dom första träningarna så vi tränare hinner få lära känna barnen och även dom känner sig bekväma med oss. Sen dom föräldrar som väljer att stanna kvar på träningarna får gärna hjälpa dom barn som behöver gå på toaletten så vi tränare slipper avbryta träningen för att hjälpa dom. Syskon som följer med på träningen är absolut välkomna, men försök hålla dom en bit från planen då vi är tre lag som delar på planen. Finns massor av fina grönområden där det kan sparkad boll och springa. 
Sen inför varje träning så kommer vi skicka ut en kallelse via sportadmin, en app som ni gärna får ladda ner. Även info kommer alltid finns på hemsidan med. 
Vill sen tacka Fredrik som kommer hjälpa till som hjälp tränare, är det någon fler som känner sig sugen så är det bara att säga till oss tränare. Vi behöver fortfarande en ledare, en ledare kommer va den som fixar domare inför komma de matcher. Detta kommer inte ske under denna säsong utan matcher blir nästa år så uppgifter för i år blir inte alls många. Maila nån av oss tränare ifall du vill ställa upp. Ekonomi ansvarig vill vi tacka Emma Hallenbo Mys mamma. 

Umeå fotbollsfestival är alla som spelar för msk delaktiga att hjälpa till med. Första året så ska man baka, bullar eller nåt annat. Man kan redan nu lämna in på kansliet vardagar mellan kl 09:00-15:00 fram till den 25 juli. Meddela gärna Lina på sms eller mail när ni lämnat in så vi håller reda på vilka som lämnat. 

Sen finns det ett start paket som msk har där sockar, shorts och t-shirt finns att köpa. Meddela någon av oss ledare innan den 31/5 vilken storlek ert barn önskar. Paketet kostar 350kr 

Sen för att underlätta för oss tränare får ni gärna via sportadmin lägga in en bild på ert barn så vi får en bild till ett namn så vi lättare kan lära oss namnen. 

Sen vid dåligt väder under träning så kommer vi ibland måste sluta träningen tidigare. För dom föräldrar som då inte stannar kvar kommer vi skicka ut sms att träningen slutar tidigare. En tränare kommer då allltid stanna kvar med barnen tills alla blivit hämtade

Ses den 23/5 kl 16:50 vid omklädningsrummen så vi får samla ihop oss lite inför första träningen. Annars börjar det 17:00. Sista träningen blir den 20/6 sen uppstart i augusti igen.

MVH Ledarna

Ny hemsida för MSK F11
2018-05-05 07:21
Nu har flickor 11 fått en egen hemsida. Adressen direkt till vår sida är :

http://www.mskumea.com/start/?ID=231457

Här hittar ni mailadresser och telefonnummer till ledarna, kalender och här kommer vi lägga ut information som är bra att veta om.


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Mariehem Sportklubb, 21/06 16:18 
Mariehem Sportklubb, 19/06 13:21 
Mariehem Sportklubb, 23/03 12:49 
Mariehem Sportklubb, 19/03 10:21 
Mariehem Sportklubb, 01/02 11:02 
Mariehem Sportklubb, 23/01 12:00 
 
Arrangemang
SPONSORER
Stöd Mariehem SK