SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongsavslutning på Megazone
2023-10-02 13:01

Igår hade vi säsongsavslutning på Megazone där vi började med att dela in oss i 3 lag för att köra två omgångar Laserdome. Vissa hade testat på det tidigare och vissa inte, men gemensamt för alla var att de gick in i det helhjärtat! Det var massor av svettiga och glada ansikten efteråt och resultaten jämfördes flitigt. Därefter åt vi smarriga burgare och avslutade med lite arkadspel. Kvällen kan sammanfattas som en succé och det var tjejerna väl värda efter att ha kämpat och slitit tillsammans på fotbollsplanen hela säsongen! 😊

UIK vs Bollstanäs
2023-08-13 16:48

Igår sken några av våra härliga tjejer ikapp med solen på Umeå Energi Arena, då vi hejade fram UIKs damer i matchen mot Bollstanäs. UIK spelade jättefin fotboll i ca 65 minuter och ledde med 2-0, men tappade sedan spelet och det slutade tyvärr med förlust 2-3.
Men vi hade iaf en trevlig stund på läktaren! :-)

En av årets höjdpunkter - UFF
2023-08-02 12:03

Vi summerar en väldigt fint genomförd cup med det här härliga gänget! Det var 4 roliga, spännande och lärorika dagar för såväl spelare som ledare och vi tar med oss massor av nya kunskaper inför fortsättningen av säsongen! :-)

Röbäckscupen 2023
2023-06-12 08:13

I helgen spelade vi 4 roliga & tuffa matcher på Röbäckscupen. Tjejerna gjorde en grym kämpainsats i alla matcher och bjöd publiken på ett riktigt fint spel!
Det var härligt att se all pepp och glädje som de visade på och vid sidan av planen. 
Vi ledare är väldigt stolta över hur laget spelade och vi hoppas tjejerna är lika stolta över sin insats.

Finbesök på träningen!
2023-06-08 20:44

Ikväll på träningen hade vi besök av 3 spelare från UIKs damlag som spelar i Elitettan. Det var Linnea Selberg, Caitlin Rogers och Monica Jusu Bah (med MSK som moderklubb!) som hängde med oss lite. De deltog i övningarna, höll i ett par övningar och var med när vi spelade match på slutet. Våra tjejer tyckte det var jättekul att träffa dem. :-)

Säsongen 2023 är inledd!
2023-04-17 18:26

Ikväll gjorde vi vår första träning för säsongen! Det var ett gäng glada tjejer som lirade boll i solgasset på MSK-arena. Det är kul att vara igång igen! :-)

 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK