SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Frukost pass ny tid 06:00-09:30
2022-07-29 09:44

Hej

 

Vi upptäckte idag att vi måste förlänga arbetspassen för er som ska hjälpa till med frukosten. Serveringen av frukost slutar kl 9 sen behövs 30 minuter till att plocka undan och diska bort.

 

Nya tider blir därför 06:00-09:30 

 

 

/Lars

 

 

 

Kl. 07:00 i morgon startar vårt arbetet på UFF.
2022-07-27 18:03

Hej

 

I morgon startar UFF.

 

UFF är en viktig inkomstkälla för vår förening och spelar man i MSK så ingår det att ställa upp och jobba under festivalen. Det är viktigt att ni dyker upp på era pass eller ser till att någon annan jobbar på era pass! 

 

Vi kommer att ha vår reception innanför entrén på Hagaskolan och vi kommer att ha ca 17 lag boende på skolan.

 

Jag har varit på skolan idag och förberett en hel del men då de flesta klassrum inte var iordningställda måste vi hjälpas åt med att plocka undan möbler i klassrummen.

Det innebär att ni som har kiosktjänst i morgonbitti får se till att dyka upp enligt schemat dvs 07:00 så vi hinner fixa det innan lagen kommer.

 

I receptionen finns en pärm där allt ni behöver veta står. Jag kommer att lägga fram aktuella arbetsscheman och kontaktlistan. Det kommer att finnas T-shirts att låna så det syns att vi är  funktionärer,

 

Alla lag kommer att få en egen "tagg" så vi behöver inte springa runt  och låsa upp klassrummen med nyckel som vi fick göra på Mariehemsskolan. 

 

Entrén kommer att vara öppen 07:00-22:00.

Övriga tider får vi öppna när någon ringer på dörren.

 

Nu hoppas vi på lagom bra väder och att allt flyter på.

Glöm inte att med ett leende löser sig allt mycket enklare!

 

Lycka till.

 

 

 

Uppdaterat arbetsschema UFF
2022-07-15 15:03

Hej

 

Nu finns det ett uppdaterat arbetsshema under dokument fliken.  Den stora förändringen är att vi måste vara två nattvakter per pass, vilket nu är tillagt. 

 

Arbetsschema  + kontaktlista  ligger alltså under dokument  fliken.

 

Kommer att lägga ut  arbetsbeskrivningarna under helgen, även dessa kommer att ligga under dokument  fliken.

 

  • Om ni vill byta arbetspass så får ni lösa det själva, använd  kontaktlistan. 
  • Om ni byter pass så meddela mig på lars.lindqwist@gmail.com så ändrar jag i arbetsschemat.
  • Arbetsbeskrivningarna  kommer att finnas i utskrivna och ligga i receptionen.
  • Aktuellt arbetschema och kontaktlistan skrivs  också ut och läggs i receptionen.

 

/Lars Lindqwist UFF-ansvarig P07

 

Ny arbetsuppgift UFF = Hagaskolan
2022-07-10 23:36

Nu finns arbetsschema och en  adrsslista publicerad som pdf  under fliken dokument.

 

Vi har fått byta skola till Hagaskolan och den kommer att öppna  torsdag 28 juli. Då jag ännu ej vet hur tidigt första lag anländer har jag lagt schema med start 07:00 även på torsdag. Det kan komma justeras framåt när vi vet när första lag planerar dyka upp.

 

Sammanfattning uppgiften

Ta hand om lag som bor på skolan. Lagen får vanligtvis inte egen nyckel, utan de som arbetar på skolan följer med och låser upp klassrum. Städa toaletter och duschar, korridorer och allmänna utrymmen regelbundet. Kioskförsäljning ska skötas. Försäljning av matkuponger. Servering av måltider och disk. Allmän information till boende + information om boendet på skolan, om brandregler, tider, städutrustning mm.

 

Klassrum/motsvarande städas av laget som lag bott i rummet, städningen ska inspekteras. I förarbete ingår bl.a. skyltning av klassrum, sätta upp skyltar med annan information, att planera för vilket lag som ska få vilket klassrum, ställa i ordning en reception och kiosk.

 

Arbetets omfattning

Skolan öppnar torsdag kl 07:00 Måltider serveras fr.o.m. torsdag frukost t o m söndag lunch.

Vi ansvarar för frukosten, lunch och middag sköts av F14.

 

Reception/kiosk är öppen 07:00 – 22:00. Boendes eventuella behov av hjälp hanteras av nattvakterna, när receptionen inte har öppet.

 

Några personer är skolvärdar och fungerar som arbetsledare, dvs. ansvariga för att arbetet flyter på. I övrigt schemaläggs pass som funktionär till reception/kiosk, frukostservering samt nattvakter.  Funktionärer (och skolvärd i viss utsträckning) hjälps åt med att öppna klassrum, städa och i övrigt göra det som behövs.

 

Frukost- och matservering ingår också, och planeras för sig utifrån mattiderna (med tid före respektive efter öppettiderna för respektive måltid.)  Frukost serveras mellan kl. 06:00-09:00, 

 

Lista rapportör o matchvärd
2020-05-13 21:53
Hej
Nu finns en lista under fliken dokument på vem som ansvarar för att rapportera från matcher och vid hemmamatch även vara matchvärd. Behöver ni byta tillfälle kontaktar ni själva någon annan på listan och byter. 
Årets Kraftmätning närmar sig!
2019-09-17 21:35
Grabbarna i P07 vill gärna låta föräldrar och syskon få smaka på hur det känns att möta ett välspelande pojklag i tolvårsåldern (som fått tjuvträna på 9-manna spel)! Så därför utmanar syskon och föräldrar på "föräldra-match" under träningstiden fredag den 27e! 
Oavsett hur matchen går tänkte vi därefter få smaka på vällagad mat genom att äta gemensam middag till självkostnadspris på vårt favoritställe.  Vi hänger kvar lite efter middagen för att reda ut eventuella VAR-situationer från matchen som eventuellt kan påverka resultatet samt att vi summerar upp den gångna säsongen.

Kallelse kommer!
Svara på kallelsen och skriv i kommentarsfältet hur många personer i familjen (förutom spelaren själv) som vill äta middag så förvarnas restaurangen. 

Mvh tränarna!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Mariehem Sportklubb, 13/12 12-13 
Mariehem Sportklubb, 04/10 12:45 
Mariehem Sportklubb, 05/09 13:33 
Mariehem Sportklubb, 19/05 18:00 
Mariehem Sportklubb, 08/04 11:00 
 
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK