Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

MSK:s Bollek

Vår tanke med bolleken är att barnen ska få en upplevelse av organiserad lek, social- och motorisk utveckling samt bli vän med bollen. Bolleken innehåller lekar både med och utan boll. Vår ambition är att ungefär hälften av tiden ska vara med boll, även om det kan variera något från gång till gång. Både flickor och pojkar födda 2014 och 2015 är välkomna!


Nya Bolleksgrupper startas upp i början av November 2020 med uppehåll under jullovet (V52, V53, V1) och håller på till och med vecka 9 innan sportlovet 2021.


Grupper:
Vid anmälan väljer du den grupp ni önskar delta i.
Grupp Mariebergsskolan tisdagar kl 17-18, Start den 3 november 2020 till 2 mars 2021.    FULLT!
Grupp Mariehemsskolan onsdagar kl 17-18, Start den 4 november 2020 till 3 mars 2021.  FULLT!
Max 22 deltagare per grupp. Minsta gruppstorlek är 10 deltagare.

Deltagaravgift:
Deltagaravgiften betalas enligt information vid anmälan.
Nytt för i år är att du kan betala med kort eller faktura. Väljer du faktura kommer den att skickas till dig på den mailadress du uppger i anmälan.
Vänligen betala fakturan enligt fakturauppgifterna - dvs du ska betala enligt sista betaldatum till Billmate som sköter våra fakturabetalningar.

Anmälan säsongen 2020-2021:
Båda grupperna är nu fyllda, men du kan kryssa i om du vill prenumerera på ledig plats. Om någon deltagare slutar så går ett mail ut till alla prenumeranter och då gäller först till kvarn att anmäla för den lediga platsen.
Anmälningssidan hittar du här där du gör din anmälan =>

Ledare:
Bollekens ledare är ungdomar främst från den egna föreningen och de flesta befinner sig i början av sin tränarkarriär. De får under bollekens gång stöd och utbildning från föreningen. Prata gärna direkt med ledarna om ni har frågor/synpunkter, men vid större frågor ber vi er att kontakta MSK:s kansli.


Föräldramedverkan:
Pga Corona uppmanar vi er att endast EN förälder/anhörig följer med barnet. Vid lämning/hämtning – se till att ni håller avstånd till varandra – det finns fler omklädningsrum att tillgå.

Förälder/vuxen anhörig är välkomna att sitta med under bolleken de två första tillfällena. 
Därefter går det bra att lämna/hämta barnen eller sitta i omklädningsrummet om ni vill vara kvar under tiden. Syftet med detta är att vi tror att det blir lättare för barnen att fokusera under bolleken och att ledarnas roll blir tydligare både för barnen och ledarna själva.

Utrustning:

Idrottskläder. OBS! Ej mörk sula på skorna pga att de kan missfärga gymnastikgolvet.


Frågor och funderingar hänvisas till MSK:s kansli, tel 090-139445.


VÄLKOMNA TILL BOLLEKEN!!!