SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MSK:s Bollek 23/24

Vår tanke med bolleken är att barnen ska få en upplevelse av organiserad lek, social- och motorisk utveckling samt bli vän med bollen. Bolleken innehåller lekar både med och utan boll. Vår ambition är att ungefär hälften av tiden ska vara med boll, även om det kan variera något från gång till gång. Både flickor och pojkar födda 2017 och 2018 är välkomna!

 

Bolleksgrupperna startas upp i November med uppehåll under jullovet (V51, V52, V1) och håller på till och med vecka 9 innan sportlovet 2024.

 

Grupper:
Vi har denna säsong två grupper som startar upp i början av november 2023:
1. Bollek MB Grön, Mariebergsskolan, Lördagar kl 11:00-12:00 Mariebergsskolans gymnastikhall
2. Bollek MH Vit, Mariehemsskolan, Söndagar kl 11:00-12:00 Mariehemsskolans gymnastiksal
 
Deltagaravgift:

Deltagaravgiften 325 kr betalas enligt information vid anmälan.

Du betalar din plats direkt vid anmälan, följ instruktionerna du får. Du kan välja betalsätt: swisch, kort eller faktura. Om du väljer faktura kommer den att skickas till dig på den mailadress du uppger i anmälan. Vänligen betala fakturan enligt fakturauppgifterna - dvs du ska betala enligt sista betaldatum till Quickly/Billmate som sköter våra fakturabetalningar.
Antal platser är begränsat, så när alla platser är bokade får du möjlighet att ställa dig i kö. Om någon avbokning sedan sker, så får du ett mail med besked att det nu finns en plats ledig.

 

Anmälan säsongen 2023-2024:
På nedanstående länk kommer du till anmälningsformuläret som är öppet för anmälan tills grupperna är fyllda.
Anmälan stängd för säsongen.
 

Ledare:
Bollekens ledare är ungdomar främst från den egna föreningen och de flesta befinner sig i början av sin tränarkarriär. De får under bollekens gång stöd och utbildning från föreningen. Prata gärna direkt med ledarna om ni har frågor/synpunkter, men vid större frågor ber vi er att kontakta MSK:s kansli.

 

Föräldramedverkan:
Förälder/vuxen anhörig är välkomna att sitta med under bolleken de två första tillfällena. 
Därefter går det bra att lämna/hämta barnen eller sitta i omklädningsrummet om ni vill vara kvar under tiden. Syftet med detta är att vi tror att det blir lättare för barnen att fokusera under bolleken och att ledarnas roll blir tydligare både för barnen och ledarna själva.

Utrustning:

Idrottskläder. OBS! Ej mörk sula på skorna pga att de kan missfärga gymnastikgolvet.

 

Frågor och funderingar hänvisas till MSK:s kansli, tel 090-139445.

 

VÄLKOMNA TILL BOLLEKEN!!!