SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MSK:s Bollek

Vår tanke med bolleken är att barnen ska få en upplevelse av organiserad lek, social- och motorisk utveckling samt bli vän med bollen. Bolleken innehåller lekar både med och utan boll. Vår ambition är att ungefär hälften av tiden ska vara med boll, även om det kan variera något från gång till gång. Både flickor och pojkar födda 2015 och 2016 är välkomna!

 

Ny Bolleksgrupp startas upp i November 2021 med uppehåll under jullovet (V52, V53, V1) och håller på till och med vecka 9 innan sportlovet 2022.

 

Grupper:
I år har vi tyvärr inte tillgång till Mariebergsskolan, men vi kommer att öppna upp för en grupp på Mariehemsskolan, ev två om intresset visar sig  stort. Max 22 deltagare/grupp. Minsta gruppstorlek är 10 deltagare.
 
Deltagaravgift:

Deltagaravgiften betalas enligt information vid anmälan.

Du kan betala med kort eller faktura. Väljer du faktura kommer den att skickas till dig på den mailadress du uppger i anmälan.
Vänligen betala fakturan enligt fakturauppgifterna - dvs du ska betala enligt sista betaldatum till Billmate som sköter våra fakturabetalningar.
 
Anmälan säsongen 2021-2022:
Öppnar i början av november 2021 här på Mariehem Sportklubbs hemsida.
 

Ledare:
Bollekens ledare är ungdomar främst från den egna föreningen och de flesta befinner sig i början av sin tränarkarriär. De får under bollekens gång stöd och utbildning från föreningen. Prata gärna direkt med ledarna om ni har frågor/synpunkter, men vid större frågor ber vi er att kontakta MSK:s kansli.

 

Föräldramedverkan:
Förälder/vuxen anhörig är välkomna att sitta med under bolleken de två första tillfällena. 
Därefter går det bra att lämna/hämta barnen eller sitta i omklädningsrummet om ni vill vara kvar under tiden. Syftet med detta är att vi tror att det blir lättare för barnen att fokusera under bolleken och att ledarnas roll blir tydligare både för barnen och ledarna själva.

Utrustning:

Idrottskläder. OBS! Ej mörk sula på skorna pga att de kan missfärga gymnastikgolvet.

 

Frågor och funderingar hänvisas till MSK:s kansli, tel 090-139445.

 

VÄLKOMNA TILL BOLLEKEN!!!