SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

MSK:s Bollek

Vår tanke med bolleken är att barnen ska få en upplevelse av organiserad lek, social- och motorisk utveckling samt bli vän med bollen. Bolleken innehåller lekar både med och utan boll. Vår ambition är att ungefär hälften av tiden ska vara med boll, även om det kan variera något från gång till gång. Både flickor och pojkar födda 2016 och 2017 är välkomna!

 

Nya Bolleksgrupper startas upp i November 2022 med uppehåll under jullovet (V52, V53, V1) och håller på till och med vecka 9 innan sportlovet 2023.

 

Grupper:
Vi har denna säsong två grupper som båda startar upp vecka 45, 2022:
1. MSK MB Grön, Mariebergsskolan, Torsdagar kl 16:00-17:00 Mariebergsskolans gymnastikhall
2. MSK MH Vit, Mariehemsskolan, Lördagar kl 10:00-11:00 Mariehemsskolans gymnastiksal
 
Deltagaravgift:

Deltagaravgiften betalas enligt information vid anmälan.

Du betalar din plats direkt vid anmälan, följ instruktionerna du får. Du kan välja betalsätt: swisch, kort eller faktura. Om du väljer faktura kommer den att skickas till dig på den mailadress du uppger i anmälan. Vänligen betala fakturan enligt fakturauppgifterna - dvs du ska betala enligt sista betaldatum till Billmate som sköter våra fakturabetalningar.

 

Anmälan säsongen 2022-2023:
Anmälan stängd för säsongen! Till dig som inte hann med att få plats, men ställde dig i kö, OM vi får något återbud kommer mail att skickas till er om någon vakant plats uppstår. Till övriga anmälda säger vi VÄLKOMNA - samtliga får kallelse till sin mail.
 

Ledare:
Bollekens ledare är ungdomar främst från den egna föreningen och de flesta befinner sig i början av sin tränarkarriär. De får under bollekens gång stöd och utbildning från föreningen. Prata gärna direkt med ledarna om ni har frågor/synpunkter, men vid större frågor ber vi er att kontakta MSK:s kansli.

 

Föräldramedverkan:
Förälder/vuxen anhörig är välkomna att sitta med under bolleken de två första tillfällena. 
Därefter går det bra att lämna/hämta barnen eller sitta i omklädningsrummet om ni vill vara kvar under tiden. Syftet med detta är att vi tror att det blir lättare för barnen att fokusera under bolleken och att ledarnas roll blir tydligare både för barnen och ledarna själva.

Utrustning:

Idrottskläder. OBS! Ej mörk sula på skorna pga att de kan missfärga gymnastikgolvet.

 

Frågor och funderingar hänvisas till MSK:s kansli, tel 090-139445.

 

VÄLKOMNA TILL BOLLEKEN!!!