SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningen startar - lite information!
2017-05-19 10:09
Hej!

På onsdag 17:00 ser vi fram emot att träffa alla barn och som angavs i tidigare mailutskick så möts F10 på MSK Arena, delen av planen som är närmast Bräntbergsskolan. Det är ännu kyligt så långbyxor är att föredra om inget mirakel händer med väderleken innan dess! :) Dock tror vi att barnen nog ändå kan bli törstiga så skicka med en vattenflaska till barnen då vi kommer att ha vattenpaus. Glöm inte benskydd!

Det har kommit lite frågor om det finns platser kvar ifall något fler barn är intresserat av att vara med och än finns det gott om plats så det är bara att antingen direkt anmäla sig här via http://www.mskumea.com/form/Default.asp?ID=139013 eller om man vill känna sig för först, dyka upp nu på onsdag och testa. Ska man fortsätta i laget bör man dock anmäla sig formellt så att försäkringar och dylikt gäller. 

Vi passar på att informera om att MSK har tagit fram ett paketerbjudande på kläder hos Team Sportia om någon vet med sig att barnet saknar kläder att träna i. Om ni är intresserade av att köpa paketet så kostar det 359kr och för det får man en grön t-shirt, ett par svarta shorts och ett par gröna fotbollsstrumpor - allt i märket Nike. Ytterligare får man 15% på alla fotbollsrelaterade delar (skor, benskydd och kläder mm) ur butikens sortiment om man uppger att man är medlem i MSK. Det går dock absolut lika bra att träna i andra kläder, huvudsaken är att det fungerar och är bekvämt för barnen att röra sig i! 

Nu finns det även ett Instagram-konto för laget och tanken är att vi kan lägga ut lite bilder där från träningarna och vad kul vi hittar på. Givetvis är kontot inställt på privat så det är bara till för föräldrar och barn och stängt för andra. Ni hittar det om ni söker på "Mariehemskf10". Skulle ni ändå vilja att ert barn inte är med på bild så hör av er så respekteras så klart detta!

Har ni några frågor eller kanske är intresserade av att vara med som ledare så hör av er.

Välkomna!

/Ledarna MSK F10

Nyhetsarkiv
2022-05-02 23:13
2021-05-02 22:52
Träningar2017-06-14 10:12
Föräldraträff2017-06-01 18:25
 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK