SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sommaruppehåll
2022-06-15 09:24

Nu närmar sig semestern för många av oss. Torsdagens träning blir den sista innan sommaruppehållet då det är fotbollsskola för en del under nästa vecka. Vi har dock två matcher kvar (19/6 och 25/6) så vi laddar för dem och tar sedan en välbehövlig semester.

 

Vi återkommer om mer information kring spel i Umeå Fotbollsfestival som går av stapeln sista helgen i juli. 

Träningar och matcher
2022-05-06 13:42

Nu har vi äntligen startat upp med uteträningar! I år har vi träning måndagar och torsdagar, kl. 17 respektive kl. 16. Kallelser kommer till träningarna (skickas ut 6 dagar innan) och vi ser gärna att ni svarar på dem så snart som möjligt så vi vet hur många som kommer.

 

Årets första match spelas hemma söndagen den 15/5 kl 15.30. Både matcher och träningar syns i vår kalender på den här sidan. Eftersom vi har 19 spelare och matcherna spelas med fem utespelare så kommer vi även i år att kalla 10 spelare till varje match, vi går efter bokstavsordning. Det kommer att innebära att alla spelare står över någon/några matcher. Även här skickar vi ut kallelser ungefär en vecka innan match. Nytt för i år är att vi inte kommer att påminna om att tacka ja/nej efter att kallelsen låsts. Om vi inte fått något svar när tiden för kallelsen gått ut (två dagar innan match) så är barnet inte med och erbjudandet om att delta i match går vidare till någon av de som egentligen skulle stå över. Detta för att minska arbetsbördan för oss ledare.

 

Vi ser fram emot en härlig fotbollssäsong!

Säsongsavslutning - match mot föräldrarna
2021-09-16 09:35

På måndag har vi vår sista träning för säsongen, som säsongsavslutning kommer barnen att spela match mot oss föräldrar.  Vi hoppas att så många som möjligt av er kan vara med och spela - det kommer att bli tufft för oss! Vi avslutar träningen/matchen med fika.

Försäljning
2021-08-31 08:45

Mariehems SK har beslutat att alla spelare som varit inskrivna hos MSK under säsongen ska sälja ett rabatthäfte som de tagit fram tillsammans med företag i Umeå. Detta för att få in pengar till klubben.  Då vi som lag också är i behov av pengar för att kunna betala domaravgifter respektive matchkläder till nästa säsong så kommer vi att sälja lite fler häften än vad kravet från MSK ligger på. Vi skickar ut mer information via mail till alla spelare.

 

Läs mer om häftet här: https://www.mskumea.com/nyheter/?ID=9903&NID=819344

 

Nästa helg har vi ingen match då den blev inställd men vi kör igång igen den 12/9 med näst sista matchen för säsongen. Den sista matchen spelas 20/9.

 

Uppstart efter sommaruppehåll
2021-08-02 22:01

Hoppas att sommaren har gett ny energi för på söndag startar vi med matcher igen! Tekniken strular lite så vi kan inte skicka ut kallelser men det kommer under de närmaste dagarna. 

 

Träningarna kör vi igång med nästa måndag - som vanligt kl 17-18. Hoppas vi ses då! 

Sista träningen 21/6, sista matchen 26/6
2021-06-17 10:07

Nu har vi spelat två ytterligare matcher sedan förra inlägget, en match i stekande sol (med efterföljande åska) och en i ösregn. 

 

Innan sommaruppehållet har vi två matcher och en träning kvar. Den sista träningen innan uppehållet blir måndagen den 21/6 och den sista matchen är 26/6. Vi återkommer med besked om när vi börjar om efter semestern.

 

Trevlig sommar!

 
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK