SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongsavslutning - match mot föräldrarna
2021-09-16 09:35

På måndag har vi vår sista träning för säsongen, som säsongsavslutning kommer barnen att spela match mot oss föräldrar.  Vi hoppas att så många som möjligt av er kan vara med och spela - det kommer att bli tufft för oss! Vi avslutar träningen/matchen med fika.

Försäljning
2021-08-31 08:45

Mariehems SK har beslutat att alla spelare som varit inskrivna hos MSK under säsongen ska sälja ett rabatthäfte som de tagit fram tillsammans med företag i Umeå. Detta för att få in pengar till klubben.  Då vi som lag också är i behov av pengar för att kunna betala domaravgifter respektive matchkläder till nästa säsong så kommer vi att sälja lite fler häften än vad kravet från MSK ligger på. Vi skickar ut mer information via mail till alla spelare.

 

Läs mer om häftet här: https://www.mskumea.com/nyheter/?ID=9903&NID=819344

 

Nästa helg har vi ingen match då den blev inställd men vi kör igång igen den 12/9 med näst sista matchen för säsongen. Den sista matchen spelas 20/9.

 

Uppstart efter sommaruppehåll
2021-08-02 22:01

Hoppas att sommaren har gett ny energi för på söndag startar vi med matcher igen! Tekniken strular lite så vi kan inte skicka ut kallelser men det kommer under de närmaste dagarna. 

 

Träningarna kör vi igång med nästa måndag - som vanligt kl 17-18. Hoppas vi ses då! 

Sista träningen 21/6, sista matchen 26/6
2021-06-17 10:07

Nu har vi spelat två ytterligare matcher sedan förra inlägget, en match i stekande sol (med efterföljande åska) och en i ösregn. 

 

Innan sommaruppehållet har vi två matcher och en träning kvar. Den sista träningen innan uppehållet blir måndagen den 21/6 och den sista matchen är 26/6. Vi återkommer med besked om när vi börjar om efter semestern.

 

Trevlig sommar!

Match och publik
2021-06-03 14:45

På söndag är det match igen, denna gång mot Sandåkerns SK. Kallelser skickades i söndags (30/5), fem spelare står som vanlig över (den första personens förnamn början på E och den sista personens förnamn börjar på L). Är ni osäkra på om ni fått mail eller inte så kan ni höra av er till någon av ledarna - kontaktuppgifter finns här på hemsidan.

 

Kom ihåg att svara på dessa kallelser, det hjälper oss ledare att veta hur många spelare vi har inför varje match.

 

Från och med 1 juni tillåts publik (upp till 100 personer) på matcher utomhus så passa på att ta med mormor, bonuspappa, kusin eller granne till matchen!

 

Vi ses på söndag!

Rullande schema för matcher
2021-05-18 21:54

Först gratulerar vi pojkarna till deras vinst mot Gimonäs i söndags! Bra kämpat av båda lagen i säsongens (och livets?) första seriematch.

 

Nu är kallelse för nästa match (Sörfors) skickad. Fem spelare står över varje match med ett rullande schema efter bokstavsordning.

 

Vi behöver få svar på kallelsen senast tre dagar innan match, får vi inte in ett svar förutsätter vi att ert barn inte kan vara med. I de fall vi har för få spelare kallar vi in någon/några av de som skulle stått över matchen (vem/vilka det blir sker genom  lottdragning).

 
Gilla MSK på Facebook
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK