SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hårda pix men vi lär oss!
2024-01-27 19:11

Vinterserien p17 är en mycket svår serie. Vi jobbar vidare inte med att vinna serien men att utvecka lagets försvarsspel. Mönstret man kan se är att vi under matcherna successivt lär oss motståndarna och blir bättre på att täppa till.  Så blev det också idag.  Matchreferat kommer från vår Linnéa:

 

Matchref: 

Vi inleder matchen med ett bra och säkert defensivt spel och sätter stopp för många farliga anfall. Vi gör väldigt fina individuella insatser samtidigt som vi samarbetar i både press och hemjobb. Storfors har dock skickliga spelare som är inte rädd för att ta en närkamp,  vilket gjorde att vi släppte igenom många farliga lägen. Bortsett från detta spelar vi ett väldigt fint defensivt spel, vi håller oss till vår gameplan, samarbetar och pratar med varandra. Vi ger inte något åt slumpen och målen vi släpper in är i röriga fasta situationer. Första halvlek slutar 3-0. I andra halvlek kliver vi in med ny energi och fortsätter täcka motståndarnas spelmöjligheter. Vi slår fina genomtänkta passningar och är nära målchans ett flertal gånger. Där är Storfors starka och vi kommer inte riktigt till avslut. 
I det stora hela är vi väldigt nöjda med lagets insats, de gör ett fantastiskt jobb och låter sig inte påverkas av Storfors ledning. Vi gör det vi ska och hjälps åt. 
Andra halvlek slutar 2-0.

 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK