SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tillknycklade & översprungna men ändå lite stolta!
2023-12-16 20:50
Förlust i norrbotten

Dagen innan haglade återbud och med hela 11 spelare hemma i skador o sjukdom så var den ett ungt och ej samspelet lag som åkte upp och tog sig an Norrbottens stjärnlag. Även jag själv hade fått vika ner mig för feber och fick följa matchen på min fotboll och nedslogs av stora negativa siffror redan i första halvlek, men sen var det ganska tyst med aviseringar i mobilen i andra så något hände.  Jag frågade en rutinerad junior-ledare Oscar tollknäpper om en re-cap och kommentar och så här låter den:

 

Vi åkte till Luleå med ett mixat lag av p07 och p09 för bortamatch mot Bergnäset. Vi ställdes mot flera spelare som spelar i Norrbottens länslag för p08. Efter en bra start de första minuterna så började Bergnäsets spelskickliga killar ta över matchen. Våra killar hade lite svårt att hitta positionerna i försvarsspelet och i samspelet, vilket motståndarna utnyttjade. Killarna gav dock inte upp utan kämpade vidare. Det trillade dock in en del mål i baken innan första halvlek var över. I paus gjorde vi några taktiska förändringar i positionsspelet. Killarna tog till sig det och visade direkt upp en fantastisk inställning och arbetsmoral. Alla i laget gjorde allt de kunde och Bergnäset kunde inte tränga igenom vårt kompakta försvar. Otrolig lagmoral att inte bara ge upp utan kämpa vidare och se att hårt arbete ger framgång. Både tränare och spelare tar med sig en massa erfarenheter från denna kämpainsats. Vi tränare vill ge all kredd till spelarnas inställning och kämpainsats. Får vi se detta kompakta försvar och kämpainsats i kommande matcher så får motståndarna det svårt att göra mål på oss. Ser med spänning fram emot nästa match. Nu tar vi dock välförtjänt speluppehåll och nästa match är i mitten av januari.

 

Tack Oscar och övriga för er insats idag!

Vi är såklart inte nöjd att åka på stordäng men vi är nöjda att vi har flera 07/09 spelare som närmat sig varandra och jobbat fram en laginsats idag, det kommer vi kunna nyttja framöver!

 

Mvh tränarna via Johannes 

 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK