SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Matcher och kallelser
2021-05-14 13:56

Det har blivit en del mailutskick från oss ledare under inledningen av säsongen, vi håller på att lära oss olika system och appar så förhoppningsvis kommer det att bli tydligare framöver. Håll ut!

 

Eftersom spelartruppen var ganska stor (över 20 spelare) så anmälde vi inledningsvis två lag till seriespel så att pojkarna skulle få mer speltid. En match spelas med fyra utespelare och en målvakt så det kan bli en lång väntan för de som väntar på att få hoppa in och spela. Nu ser det ut som att det är ett antal barn som inte ska fortsätta spela fotboll i år och därför har vi bestämt oss för att endast spela med ett lag denna säsong.

 

Inför den första matchen, nu på söndag 16/5, har vi skickat en kallelse till samtliga barn men om vi blir för många som ska spela kommer vi att göra ett rullande schema till säsongens resterande matcher där alla barn kommer att få hoppa över en match var. Om det blir så kommer vi att informera om detta.

 

Kallelser kommer med start nästa vecka att skickas ut för både träning och match. Vi kommer att kalla till kommande veckas träningar samt helgens match på måndagar efter träningen. Vi ber er föräldrar att svara på dessa kallelser (det finns en länk i kallelsen där man svarar ja eller nej) så snart ni får mailet. Detta är särskilt viktigt inför matcher, har man inte svarat på kallelsen så utgår vi från att barnet inte kommer på match och får därför inte spela.


Nyhetsarkiv
Match och publik2021-06-03 14:45
Matcher och kallelser2021-05-14 13:56
Säsongsstart!2021-04-28 13:56
 
Gilla MSK på Facebook
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK