SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bra start på säsongen
2021-05-30 20:43

Vilken start vi fått på säsongen! Engagerade och energiska grabbar på såväl träningar som matcher. Peppar och hejar, lyssnar och alla visar en sån otrolig utveckling efter dessa veckor. Så himla kul att se!

 

Lite nuläge:

 

- Från 1 juni tillåts upp till 100 personer på arrangemang utomhus, vilket innebär att publik tillåts från kommande veckas matcher. I samband med matcher brukar vi servera fika för att kunna dryga ut lagkassan. Dock har vi beslutat att inte sälja något under återstående matcher innan sommaruppehållet. Detta då vi gjorde en bra försäljning i slutet av förra året.

 

- Jag ber er kolla kallelsen dagen innan match för att säkerställa plats, tid samt tid för samling. Vi samlas alltid 30 min innan matchstart. Ibland blir det justering av spelplan eller att matchtiden justeras lite. All justering +- 1 timme mailar jag inte ut om, ifall det inte är med kort varsel såklart (inom 24h).  Man kan enkelt se kommande matcher samt all information via kalendern https://www.mskumea.com/kalender/?ID=257848

 

- Det skulle vara bra om grabbarna kan ha med sig en egen väska till träningen. Det är ofta det glöms nycklar, kläder, hjälm mm då de har en benägenhet att bara droppa allt de bär på när de kommer innanför grinden till fotbollsplanen. Kanske lättare för dem att lägga allt i väskan och sedan komma ihåg att ta med hem (hoppas vi). Kvarglömda saker lämnas i omklädningsrummet. Dit kommer tränare och ledare in mmedan speciell app. Fråga någon av oss om ni behöver komma in dit.

 

Hoppas vi ses på kommande matcher med lagom avstånd! :) 

 
Gilla MSK på Facebook
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK