SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Intern indelning för matcher
2021-05-05 19:16

Som vi informerat om tidigare så har vi i år anmält 2 lag för seriespel. Internt kallar vi dem för grön och blå grupp. Utifrån den indelade serien så ska samtliga matcher spelas på söndagar men detta kan ändras vid bortamatch beroende på när motståndarna har kunnat boka spelplan. Dessa grupper kommer vi att göra om inför matcherna som spelas efter sommaruppehållet. Poängterar att dessa interna lag endast är vid match. På träningarna kör vi alla tillsammans.

Vi kommer denna säsong att kalla till kommande veckas träningar samt helgens match på onsdagar efter träningen. Viktigt att svara på kallelserna men framförallt att uppdatera vid frånvaro om man under veckans gång skulle bli förkyld exempelvis. Detta för att vi ska kunna se hur många som kommer på matchen och ifall vi behöver låna med oss några från andra gruppen.

Grön grupp
Elias
William 
Kevin 
Albin S
Hugo
Danjel 
Aarav 
Viktor 
Loui
Tränare: Sergej och Linda

Blå grupp
Adrian 
Luke
Sebastian 
Chiako 
Fred
Allan

Fabian 
Sixten 
Oskar
Albin E
Tränare: Carina, David och Jessica 

Kommer att lägga upp spelschema i ett separat inlägg.

Trevlig kväll!

 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK