SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Pengar till lagkassan
2020-05-25 20:07
Hej alla!

Först vill jag berätta att jag klivit in som lagledare för laget. Camilla är namnet och är mamma till Adrian. Känns kul att få vara delaktig i grabbarnas fotbollsresa med ett härligt gäng engagerade tränare och alla er föräldrar som viktiga supportrar från läktaren! 

Nedan kommer nu lite information kring det ekonomiska läget, både i föreningen och laget. 

Som MSK informerat om förra veckan så är det ekonomiska läget väldigt ansträngt just nu för föreningen. Detta då vi i år inte genomför UFF som är hela grundstommen för föreningens ekonomi. För vår del i laget kommer detta att innebära någon form av insamling genom försäljning eller arbete beroende på vilken summa vi tilldelas. Jag kommer att informera mer om detta när vi får mer information från kansliet. 

Eftersom vi inte får ha någon fikaförsäljning på våra hemmamatcher så behöver vi ordna en liten buffert i lagkassan. Detta främst för att bekosta det arvode vi betalar domarna för på våra hemmamatcher. Med detta som bakgrund har vi beslutat att varje spelare ska betala 50 kronor till lagkassan. Det gör man enklast genom att swisha mig på 0703800499 (Camilla Derin). Om man inte använder swish kan man ge 50 kronor kontant antingen på matchen på söndag eller träningen på måndag. Märk din swish med barnets namn så har jag lättare koll :) 

Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över!

/ Camilla
 
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK