Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till MSK fotboll P11
2018-05-06 18:06
Hej!

Äntligen kör vi igång fotbollsträning för våra grabbar! Vi planerar att ha ett första träningstillfälle den 24 maj klockan 17-18 på MSK arena. Vid detta tillfälle tänker vi samla alla barn som är anmälda och ha en genomgång med er föräldrar. Vi har i dagsläget 34 anmälda killar och på grund av det stora intresset så tänker vi oss en uppdelning i två lag. Det ena laget kommer att träna måndagar kl 17-18 och det andra laget torsdagar 17-18. Uppdelningen blir baserad på var barnen går i skola. Det blir alltså 1 träningstillfälle för varje barn per vecka. Vi är just nu 4 stycken föräldrar som har anmält oss som tränare för lagen. Tre av oss kommer att vara tränare på torsdagar pga arbetstider. Därför behöver vi frivilliga föräldrar som kan hjälpa till som ledare för måndagsträningen. Hör av er till någon av oss ledare om ni kan tänka er att hjälpa till. 

Vid första träningstillfället tänker vi ha en föräldrainformation där vi tar upp viktiga saker som kan vara bra för er att känna till. Detta gör vi i omklädningsrummen bredvid MSK-arena medan barnen startar upp träningen på planen.

Vi ser mycket fram emot att få sparka boll med era barn och tror att det kommer att bli en härlig första säsong för grabbarna!

Har ni frågor kan ni kontakta någon av oss ledare. Kontaktuppgifter finns på vår hemsida.
Vi ses!
//Ledarna

Nyhetsarkiv
Nu börjar vi om igen...2018-08-14 19:16
Lagindelning2018-05-27 20:11
 
Arrangemang
SPONSORER
Stöd Mariehem SK