Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Info om träning, försäljning av rabatthäften och PSG
2016-11-22 10:08
  • Inomhusträningen börjar Ons 7/12 kl 19-20 på Mariebergsskolan.
  • Vi kommer att sälja ett rabatthäfte för Stora Birk Handelsområde (f.d. Ersboda/Mariehem/Mariedals handelsområde) med erbjudanden i ett format som liknar häftet som Restaurangchansen säljer. Skillnaden i detta häfte är dock att det är mindre mat och mer erbjudanden från andra typer av företag. T.ex. erbjuder COOP Forum 200 kronor rabatt vid köp av minst 1000 kronor.

    Häftet med erbjudanden säljs för 200 kronor och lagets förtjänst blir 80 kronor per sålt häfte. Det är enbart MSK, ESK och IFK Umeå Badminton som får sälja dessa häften inledningsvis.

    Vi tänkte att alla säljer 5 häften var. Då vi är 18 spelare i truppen ger det ett tillskott på 7200:- till lagkassan. Häftena kan hämtas på Törnskatevägen 2. (Ring Magnus på 070-3236402 så bestämmer vi en tid) alternativt att ni hämtar häftena på första träningen den 7/12.
  • Vi är anmälda till Piteå Summer Games   som går av stapeln den 1-3 juli nästa år. (http://piteasummergames.se/2017,sv/start) Vi ledare vill att så många spelare som möjligt tar chansen att vara med. Vi kommer dock att vilja att minst en förälder följer med och ansvarar för spelaren mellan matcherna. Då laget kommer att bo tillsammans måste föräldrarna ordna eget boende i god tid då det blir fullbokat tidigt på säsongen. 

    För att vi ska få en bild på hur många som är intresserade att följa med så vill vi att alla svarar på den enkät vi mailat innan första inomhusträningen den 7/12.
 
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK