Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hej!

Vilket bra gäng grabbar och föräldrar vi är.
Jobbet på festivalen går helt enligt planerna.
Alla dyker upp på sina pass och ger bra service till
våra festivalkunder.

En ändring i schemat.
Vi träffs redan 15:30 i morgon 
för successiv rivning av festivalområdet.Hej!

Vilken fin insats våra grabbar gjorde mot Barcelona idag.
Den kan vi vara stolta över.

Tack också alla föräldrar för en bra gemensam insats på
festivalområdet idag.

Nu börjar festivalen. Kul!

Våra barn som ska dra fikavagnarna byter vagnar där
vi fyller på vatten alldeles intill sekretariatvagnarna.

Viktigt att vi håller humöret uppe på alla arbetsstationer.
Många frågetecken lär säkert uppkomma på varje
station. Det bästa vi kan göra är att lösa de situationer 
som eventuellt uppstår på bästa sätt utifrån de
förutsättningar som finns. 

Några exakta instruktionsmanualer finns inte att
tillgå.

Ge gärna tips till de som kommer efter er på 
respektive pass. Svårast lär det säkert bli
för de som ska starta upp respektive station i morgon,
men det löser sig nog med hjälp av oss fältansvariga
eller MSK personalen på plats i sekretariatsvagnen.

De fältansvariga bär gul t-shirt.

Vi ses i värmen!
Skriv i gästboken
Gästbok
messi
2020-02-03 11:31
jak vil borja i eret lag
Erik Lindehell
2019-06-23 22:23
Vi har som tidigare meddelat totalansvar för hela festivalområdet på Nydala under UFF. Detta tillsammans med flickor 06. Det innebär ett stort ansvar, och många olika arbetsuppgifter att fördela. För att det ska fungera kräver det en stor arbetsinsats från oss alla, såväl föräldrar som barn. Vi kommer att klara det tillsammans! Vi håller som bäst på att arbeta fram ett schema. Återkommer till det när allt är färdigt. Vi kan dock redan nu meddela att alla föräldrar ska finnas på plats på Nydalafältet kl. 17:00 på onsdag 24/7 samt på söndag 28/7. Då behövs alla föräldrar tillsammans för att bygga upp/riva Festivalområdet. Vi arbetar tills vi är klara. Återkommer till våra tränare om ert deltagande. Ni lägger ner så mycket tid på våra barn så vår grundambition är att ni i möjligaste mån ska befrias från ansvar under festivalen. Vi får se hur vi får ihop schemat. Fotbollshälsningar från Williams och Vilgots föräldrar.
2019-05-19 18:35
Fikalista våren 2019: Maj 18/5 Sandviks IK P04/05 M Berglund 25/5 Umedalens IF T Gunillasson Juni 2/6 Sävar IK H Jansson 6/6 Tegssödra IF p06 Vilgot L 9/6 MSK P05 Anton O 16/6 HTF p05/06 A Frost 29/6 Röbäcks IF Fred N Matcherna spelas på MSK Arena i solsken och vi säljer kaffe (te), saft, bullar å kakor. ”Fikaback” hämtas hos föregående innan den match som man ska sälja. Fikabacken innehåller, växelkassa + swischnr:, 2 termos, saftdunk, plastmuggar, socker mm. OBS! Om man inte kan sälja fika så ansvarar man själv att ordna ersättare!
Erik Lindehell
2017-07-31 19:48
För att Inte tala om Er ledare som lägger värdefull tid och engagemang på våra barn. Tacksam för Ert goda ledarskap! Att kombinera individ med grupp är inte lätt, men Ni kombinerar det på ett utmärkt sätt. En konst och utmaning är att få ihop gruppen samtidigt som individen ses och utvecklas. Individuell samtal såväl som samtal i grupp bevisar att Ni tar Er värdefulla uppgift på allvar, bra jobbat! - Vissa behöver teknisk utveckling. - Vissa behöver social utveckling. - Vissa behöver Ni visa att de duger som de är. - Vissa behöver Ni visa på vad det betyder att spela i ett lag(samarbete) - Vissa behöver Ni pusha och andra behöver Ni dämpa. Ni har antagit utmaningen vilket vi är tacksamma föräldrar för. Ingrid och Erik

 
Arrangemang
Samarbetspartners
Stöd Mariehem SK