- - - Arrangemang - - -
- - - SPONSORER - - -
_____________________
- - - Stöd MSK - - -
Välkommen till Mariehem SK
Mariehem SK är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på både dam- och herrsidan. Vi har även mixade lag för funktionsnedsatta, MSK United. Föreningen finns på stadsdelen Mariehem i Umeå.

Säsongen 2016 beräknar vi omfatta tre Bollleksgrupper, 26 ungdomslag, 2 parasportlag (funktionsnedsatta) samt 3 seniorlag varav representationslag Damer i Div1 och Herrar i Div 4. Totalt är vi ca 850 medlemmar i föreningen varav ca 120 utgör ledare.

Vintertid tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, bland annat på Mariehemsskolan, Mariebergsskolan och Bräntbergsskolan. Vissa lag deltar även i Futsalspel (inomhusfotboll).

Vårt kansli finns på Mariehemsvägen 39 H. Vi har en egen konstgräsplan, MSK Arena, som ligger vid Mariehemsängarna nedanför Bräntbergsbacken där vi bedriver större delen av våra träningar och matcher.
Kansliets öppettider hittar du här -->>
Mariehemsdagen den 21:a augusti!
2016-08-12 12:19
Program för dagen
Nästa söndag, den 21:a augusti, är det åter dags för den årliga Mariehemsdagen som i vanlig ordning arrangeras nere på grönytorna vid MSK Arena. Mellan 12:00-16:00 så kan ni bl.a. ta del av allsång, ansiktsmålning, el-cykling, mat och dryck från olika länder, sagostund och sockervadd. Nytt för i år är dessutom att det kommer att finnas alpackor på plats!

Arrangörer är integrationsnätverket IN Mariehem, där Mariehem SK ingår.

Varmt välkomna!
Information från kansliet
2016-08-01 21:47

Efter Umeå Fotbollsfestival så pågår det stora arbetet med att iordningställa allt material under vecka 31. Stora delar av personalen har dessutom semester, vilket gör att det kan vara svårt att få kontakt med oss på kansliet. Enklast når ni oss genom att skicka ett mail till kansli@mskumea.com eller direkt till den person ni önskar nå.


Vi önskar alla en fortsatt trevlig sommar!Landslagets Fotbollsskola avslutad!
2016-06-23 14:40
Bildspel från den gångna veckan där 128 barn- och ungdomar tränat fotboll och lekt!
Idag avslutades Landslagets Fotbollsskola i Mariehem SK:s regi med traditionsenlig grillning tillsammans med deltagarnas föräldrar, ett mycket lyckat inslag som lockade mängder av vuxna till foten på Bräntberget. I fyra dagar har fotbollsskolan pågått för 128 barn och ungdomar i åldrarna 6-12 år som letts av 17 ungdomar från Mariehem SK.


Landslagets Fotbollsskola i full gång!
2016-06-20 11:25
Till vänster en bild på ledarna på fotbollsskolan och till höger en bild från uppstarten
Idag startade Landslagets Fotbollsskola som Mariehem SK traditionellt arrangerar måndag-torsdag midsommarveckan. I år har vi lockat rekordhöga 128 barn och ungdomar i åldrarna 6-12 år. Ledare för fotbollsskolan är fotbollsintresserade killar och tjejer i åldrarna 16-22 år. Följande ledare jobbar under veckans fotbollsskola:

Ihab Odeh (rektor)
Albin Lundin
Alva Lind
Dennis Höber
Douglas Rudin
Edwin Ekholm
Elias Edin
Frida Moen
Henrik Sigurdh
Isak Lindberg
Jesper Zetterlund
Jonatan Karlsson
Mathias Grünhagen
Mattias Hauer
Nora Forsman
Simon Degerman
Victor Olofsson-NilssonMariehem SK samarbetar med Bergners Bil AB och Kia!
2016-06-03 13:19
Idag levererade våra samarbetsparters Bergners Bil AB och Kia en splitterny Kia Rio till oss! Mariehem SK och Umeå Fotbollsfestival har ingått ett tvåårigt avtal med Bergners Bil AB och Kia i syfte att främja breddfotbollen.
Nyheter från våra lag