Välkommen till Mariehem SK
Mariehem SK är en renodlad fotbollsförening som innefattar barn- och ungdomsfotboll för både tjejer och killar samt seniorlag på både dam- och herrsidan. Vi har även mixade lag för funktionsnedsatta, MSK United. Föreningen finns på stadsdelen Mariehem i Umeå.

Säsongen 2017 omfattas av tre Bolleksgrupper, 21 ungdomslag, två parasportlag (funktionsnedsatta) samt tre seniorlag varav representationslag Damer i Div1 och Herrar i Div 4. Totalt är vi ca 850 medlemmar i föreningen varav ca 120 utgör ledare.

Vintertid tränar lagen, beroende av ålder och träningsmängd, bland annat på Mariehemsskolan, Mariebergsskolan och Bräntbergsskolan. Vissa lag deltar även i Futsalspel (inomhusfotboll).

Vårt kansli finns på Mariehemsvägen 39 H. Vi har en egen konstgräsplan, MSK Arena, som ligger vid Mariehemsängarna nedanför Bräntbergsbacken där vi bedriver större delen av våra träningar och matcher.
Välkomna att kontakta oss om ni vill veta mera - Kansliets öppettider hittar du här -->>
Mariehemsdagen 20:e augusti!
2017-08-17 11:00

Nu på söndag den 20:e augusti är det dags för den traditionsenliga Mariehemsdagen på ängarna vid MSK Arena. Mellan 11:00 och 15:00 fylls Mariehemsängarna av aktiviteter för stora och små. En mängd aktörer som har sitt hemvist på Marieområdena kommer att finnas på plats.


Mariehemsdagen arrangeras av Integrationsnätverket IN i Mariehem där bl.a. Mariehem SK ingår.


Varmt välkomna!

Kallelse till extra årsmöte!
2017-08-07 10:58
Mariehem SK kallar till extra årsmöte för fyllnadsval av styrelseledamot.

Datum: Torsdag 17 augusti
Tid: 18:30
Lokal: Mariehemsvägen 39 H, MSK:s klubblokal

Dagordning

  • Öppnande av extra årsmöte
  • Fastställande av röstlängd
  • Kallelse till extra årsmöte
  • Fastställande av föredragningslista
  • Val av ordförande och sekreterare för det extra årsmötet
  • Val av två protokolljusterare tillika rösträknare
  • Fyllnadsval styrelseledamot
  • Årsmötets avslutning

Välkomna!
Mariehem SK drabbade av inbrott!
2017-08-06 21:37

Det är med mycket sorg vi tvingas meddela att Mariehem SK drabbats av inbrott någon gång mellan fredag eftermiddag den 4:e augusti och söndag morgon den 6:e augusti. Förutom att saker försvunnit från föreningens lokaler så stals även vår UFF-bil, en Kia Rio. Den hittades dock av observanta polispatruller under natten. Dagen har ägnats åt att försöka ställa i ordning kansliet efter all oreda och skadegörelse. Händelsen är naturligtvis polisanmäld och tekniker har varit på platsen och säkrat spår. Vi vädjar till alla som sett eller hört något av intresse kring inbrottet eller sett vår röda bil med Umeå Fotbollsfestival-dekaler under helgen att kontakta polisen på 114 14.


Hjälp oss att sprida informationen så vi kanske kan få tillbaka det som blivit stulet!

Fotbollsskolan i full gång!
2017-06-21 10:02
Bilder från Landslagets Fotbollsskola
I vanlig ordning anordnar Mariehem SK under vecka 25 Landslagets Fobollsskola. I år har fantastiska 160 barn och ungdomar i åldrarna 6-12 år anmält sig till fyra dagars fotbollsträning som avslutas med gemensam grillning tillsammans med föräldrar vid foten av Bräntberget vid lunchtid på torsdag.

Här kommer ett par bilder från veckan där det även finns en bild på de duktiga ungdomsledarna som ansvarar för verksamheten.
Träningsstart nybörjarfotboll
2017-05-19 08:00
Vecka 21 kör vi igång träningen för pojkar o flickor födda 2010 (7 år)!
Det blir tre grupper, Flickor 10Pojkar 10 Grön och Pojkar 10 Vit.
Varje lag har sin egen lagsida som du hittar i toppmenyn under Flicklag respektive Pojklag. Där hittar ni lagets träningstider samt övrig information till laget.
Träningen är på klubbens egna MSK Arena som ligger nedanför Bräntbergets slalombacke, mittemot Bräntbergsskolan. Välkomna!

Nyheter från våra lag
P07 Vit, 15/08 23:40 
P07 Vit, 07/08 21:09 
P07 Vit, 06/08 12:43 
 
Arrangemang
SPONSORER
Stöd MSK
_______________________
_______________________
_______________________