Välkommen till MSK P09 Vit
Vi tränar tisdagar 17-18 på MSK Arena. 
Viktig info!
2016-07-02 08:44
Hej.

Här kommer en sammanfattning av det som togs upp på föräldramötet förra veckan,  där föräldrar till 15 av pojkarna var med, samt även en beskrivning av vårt uppdrag på Umeå Fotbollsfestival.

* Vi efterfrågade fler ledare samt även en lagledare, en UFF-ansvarig samt en ekonomiansvarig och efter att några föräldrar nappat har vi nu 7 ledare; Fredrik, Christian, Anton, Jenny, Magnus, Per och Kristoffer) som kommer att sköta träningarna. Hannes pappa Fredrik ställer upp som ekonomiansvarig. Det innebär att vi behöver en eller två föräldrar till för att fylla lagledar- samt UFF-posten.
- Lagledarens ansvar är till stor del organisatoriskt runt om laget. Nästa år kommer vi t.ex. delta i serie och då ska planer och domare bokas till matcher t.ex. men man får stöd från kansliet så man behöver inte veta hur det går till utan bara vara villig att ta reda på det.
- UFF-ansvarig går på stormöte med övriga ansvariga i klubben och förmedlar inofrmationen till vårt lag samt gör ett arbetsschema. Detta gäller from. Nästa säsong eftersom vi har en annan typ av jobb i år.

* Alla lag i MSK jobbar på UFF och arbetsuppgifterna kan variera mellan att t.ex. sköta om vissa planer eller skolor där spelare sover, till att ta hand om parkeringar eller matservering. Första året har vi dock en lite "enklare uppgift" och ska enbart stå för fikat som ska säljas:

Arbetsbeskrivning
Under UFF säljs det mycket fikabröd på flera ställen typ kanelbullar, mockarutor, långpannekaka eller liknande. OBS – undvik nötter i bakverken pga allergier och märk påsarna tydligt vad de innehåller! Den i laget som är ansvarig för UFF ser till att alla som är berörda får information vad som ska bakas och i vilka mängder. Brödet fryses in, och lämnas fryst till Bräntbergsskolans kök. (se inlämningstid längre ner i texten) 
Lämpligt mått på bitar på långpannekakor är ca 5x5 cm.
 
Arbetets omfattning
Varje barn/spelare i laget (genom förälder/annan vuxen) bakar och lämnar in brödet till Bräntbergsskolans kök. Måttet är 100 bullar eller 2 långpannor. Störst åtgång på rutor. Respektive bakande köper/betalar själv ingredienserna. I gengäld är arbetsuppgiften avgjort mindre tidskrävande än de som annars förekommer. 

Sammanfattning
Baka och frys in fikat!
Lämna in de frysta bakverken till Bräntbergsskolan torsdag morgon från kl 8:00 t.o.m. fredag kl 10:00 (Festivalveckan v 30)!

Det kommer att finnas en lista på samtliga spelare där man stryker sig då man lämnar in sitt fika. Är man bortrest ansvarar kan man baka och frysa in tidigare och be någon annan i laget lämna in fikat.

* Förra veckans träning var ju den sista innan sommaruppehållet och vi bestämde att det blir 4 veckors vila vilket innebär att nästa träning blir tisdagen den 26/7 kl 17.

* Vi kommer att se till att lagets hemsida uppdateras med samma info som utskicken eftersom vissa har haft problem med utskicken. Dessutom har vi startat en facebookgrupp som komplement. Ni hittar den om ni söker på MSK pojkar 09 vit.

* Vi tog även upp en fråga kring lagets ekonomi. Vi har fått en start av MSK men det är nu vår uppgift att själva se till att vi får in pengar i kassan som ska räcka till t.ex. cuper, lagaktivieter och matchkostnader framöver. Hur vi vill få in dom pengarna är upp till oss men de vanligaste sätten är att alla betalar in en liten summa per år, att man jobbar in pengarna eller att man säljer något. Vet ni något företag som vill sponsra laget så går det såklart utmärkt. Vi tog inget beslut nu utan lyfte bara frågan så man får fundera till höstens föräldramöte.

Vi önskar er alla en trevlig sommar med mycket sol och kanske en del fotboll ☺

/Ledarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Mariehem Sportklubb, 06/08 21:37 
Mariehem Sportklubb, 21/06 10:02 
Mariehem Sportklubb, 19/05 08:00 
Mariehem Sportklubb, 18/05 15:11 
 
Arrangemang
SPONSORER
Stöd MSK
_______________________
_______________________
_______________________